Info-tv / Digital Signage – Sähköiset viestintäjärjestelmät

Monipuoliset infonäyttöratkaisut tiedottamiseen, opastamiseen ja mainostamiseen

Sähköisellä tiedotusjärjestelmällä voidaan palvella, tiedottaa ja opastaa asiakasta ja näin parantaa palvelua, varsinkin silloin, kun asiakaspalveluhenkilökuntaa on rajallisesti käytettävissä. Sen hyötynä on myös tiedottamisen helppous, nopeus ja kustannustehokkuus.

Infonäyttöratkaisujen hyödyntäminen

Digitaaliset infonäytöt eli info-tv -ratkaisut tarjoavat helpon, monipuolisen, visuaalisen ja interaktiivisen tavan yritysviestintään, tiedottamiseen, opastukseen sekä mainostamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Inforatkaisuja voidaan käyttää ulkoisen viestinnän lisäksi myös sisäiseen tiedottamiseen ja ohjeistukseen.

Info-tv -ratkaisuja hyödynnetään mm. oppilaitoksissa, yritysten neuvottelu-, koulutus-, tuotantoja aulatiloissa, kauppakeskuksissa, terminaaleissa, teattereissa, urheilu- ja monitoimitiloissa, museoissa ja näyttelyissä. Se soveltuu kaikkiin tiloihin, joissa halutaan parantaa asiakkaiden tai henkilökunnan tiedottamista.

Studiotecin info-tv -ratkaisut

Studiotecin tarjoamat infonäyttöratkaisut soveltuvat sekä globaaleihin suuryrityksiin, että pieniin paikallisiin yrityksiin. Tarjoamme varsinaisten info-tv –laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi järjestelmien suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon. Ratkaisuissa olemme keskittyneet kahden valmistajan tuotteisiin: Four Winds Interactive ja BrightSign.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tuononen Jarmo

Myyntipäällikkö

Enterprise Solutions

050 555 3504

jarmo.tuononen [at] studiotec.fi

Tuotemerkit