Toimitilaratkaisut, AV-järjestelmät

Neuvotteluhuoneet, auditoriot ja erilaiset koulutus- ja kokoustilat edellyttävät toimivia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä, jotta esitysten esittäminen on helppoa ja vaivatonta, eikä laitteiden toimimattomuus tai niiden käytön hankaluus vie turhaa aikaa kaikilta tilaisuuteen osallistujilta.

Olemme erikoistuneet AV- ja äänentoistoratkaisuihin, joita hyödynnetään mm. oppilaitoksissa, kirkoissa, yritysten neuvottelu-, kokous- ja koulutustiloissa, kauppakeskuksissa, urheilu- ja monitoimitiloissa, museoissa ja näyttelyissä.

Tarjoamme AV-ratkaisuja yksittäisistä laitteista kokonaisiin järjestelmiin, myös käyttöpalveluna. Suunnittelemme, asennamme ja toteutamme AV-ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Panostamme myös järjestelmien koulutukseen, käytön tukeen ja ylläpitopalveluihin. 

 

Audiovisuaalinen esitystekniikka osaksi IP-verkkoratkaisuja

AV-ratkaisut ovat siirtymässä laitepohjaisista ratkaisuista ohjelmistopohjaisiin palveluihin. Niitä ohjataan ja valvotaan IP-verkoissa yhä enemmän keskitetysti, aivan kuten tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuja. Myös käyttämisestä tulee yhä enemmän aika- ja paikkariippumattomia.

AV-ratkaisujen toteutus kehittyneessä IP-ympäristössä tarjoaa käyttäjäorganisaatiolle runsaita etuja, kuten laitekannan helpomman ja joustavamman käytön ja hallinnan, koko elinkaaren aikaisen kustannustehokkuuden sekä uusien palveluiden joustavamman hankinnan muuttuvien käyttötarpeiden mukaan.

Kun tarpeesi on IP-pohjainen AV-ympäristö, Studiotec tarjoaa asiakkailleen täyden kattauksen aina kartoituksesta,- suunnittelusta,- käyttöönottoon ja täyteen ylläpitoon, myös verkon osalta. 

 

Pitkä kokemus

Olemme toimineet AV-urakoitsijana jo vuodesta 1980 asti ja toimintamme kattaa koko Suomen. Lisäksi olemme toimittaneet runsaasti ratkaisuja myös ulkomaisiin kohteisiin. Mahdollinen toimituksen jälkeinen ylläpitosopimus tarjoaa huolettoman käytön koko sopimuksen voimassaoloajaksi.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tuononen Jarmo

Myyntipäällikkö

Enterprise Solutions

050 555 3504

jarmo.tuononen [at] studiotec.fi

Kallis Janne

Avainasiakaspäällikkö

050 354 8802

janne.kallis [at] studiotec.fi

Taipale Tero

Myyntipäällikkö

045 7884 2086

tero.taipale [at] studiotec.fi

Suopelto Aaro

Myyntipäällikkö, AV
(osa-aikainen)

050 563 5584

aaro.suopelto [at] studiotec.fi

Tuotemerkit