Äänievakuointi

TU-turvaurakoitsijaserfioitu kumppanisi

Auditoitu ja sertifioitu turvaurakoitsija; TU-sertifikaatti on osoitus henkilöstön ajantasaisesta turvajärjestelmiin liittyvästä ammattitaidosta sekä soveltuvuudesta turvaurakoinnin johto- ja asiantuntijatehtäviin.

Studiotec on sertifioitu EN ISO/IEC 17065 mukaisesti ja sertifikaattimme koskee sekä äänievakuointi- että kameravalvontajärjestelmiä.

SETI Oy:n TU-sertifioidut yritykset löytyvät SETIpro-urakoitsijarekisteristä: https://setipro.seti.fi.

 

 

 

Hätäviestintä vaaratilanteissa

Ääniohjaus on tutkitusti paras tapa ohjata ihmisiä vaaratilanteissa. Vaaratilanteissa tiedottaminen ja selkeät toimintaohjeet ovat välttämättömiä, prioriteettina ihmisten saaminen turvaan mahdollisimman pian ja mahdollisten vahinkojen minimointi.

Suunnittelemme kohteet asianmukaisesti kiinnittäen huomiota niin käyttäjien turvallisuuteen kuin äänentoiston korkeaan laatuun.

Äänentoistokeskukset valmistetaan käsityönä toimitiloissamme Espoon Viherlaaksossa kohteiden erityisvaatimukset huomioiden ja ohjelmoidaan tarpeen mukaisesti. Toimitamme äänentoistojärjestelmät asianmukaisesti dokumentoituna ja tarvittaessa koulutamme kohteen henkilökunnan sekä muut sidosryhmät käyttämään laitteistoa.

Urakan valmistuttua asiakkaan niin halutessa teetämme kohteessa puheenymmärrettävyystestit, joista raportoimme asianmukaisin CIS/RASTI-arvoin todisteena onnistuneesta toteutuksesta.

 

Studiotecin turvaratkaisut

Tarjoamme täyden ”Avaimet käteen” -palveluvalikoiman, joka kattaa niin suunnittelun, asennuksen kuin huollon ja ylläpidonkin. Ylläpitopalvelumme kattaa järjestelmän koko elinkaaren tarvitsemat huollot sekä mahdollisesti tarvittavat päivitykset, mikä takaa pitkäikäisen ja luotettavan järjestelmän. Kouluttamamme partneriverkoston avulla palvelukonseptimme on saatavilla kaikkialle Suomeen.

  • Äänievakuointijärjestelmät
  • Suunnittelu, asennus ja huolto
  • Ylläpitosopimukset
  • Tukkupalvelu sopimusasiakkaille
     

 

Lisätietoja

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lönnberg Riku

Myyntipäällikkö,
Safety

050 351 3902

richard.lonnberg [at] studiotec.fi

Kambouris Jaana

Myyntikoordinaattori

044 779 3248

jaana.kambouris [at] studiotec.fi

Mattila Hannu

Järjestelmäsuunnittelija,
yksikön päällikkö

040 483 5321

hannu.mattila [at] studiotec.fi

Tuotemerkit