AV & Esitystekniikka

Neuvotteluhuoneet, auditoriot ja erilaiset koulutus- ja kokoustilat edellyttävät toimivia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä, jotta esitysten esittäminen on yksikertaista ja työnteosta tulee sekä tehokasta että vaivatonta. Ja jotta tämä tavoitetila saavutetaan, Studiotec toimii neuvoen ja konsultoiden asiakkaamme apuna, saavuttamaan ratkaisujemme avulla parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja hyödyn, riippuen tilan luonteesta ja käyttötarkoituksesta.

Olemme myös edelläkävijöinä tarjoamassa IP-pohjaisia ratkaisuja. - AV-ratkaisut ovat siirtymässä laitepohjaisista ratkaisuista ohjelmistopohjaisiin palveluihin. Niitä ohjataan ja valvotaan IP-verkoissa yhä enemmän keskitetysti, aivan kuten tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuja. Myös käyttämisestä tulee yhä enemmän aika- ja paikkariippumattomia, kuten aikanaan tapahtui Telecom ja IT maailman yhdistyessä (VoIP ja UC).

Tarjoamme AV-ratkaisuja yksittäisistä laitteista kokonaisiin järjestelmiin, myös käyttöpalveluna ”Meeting Room as a Service”. Suunnittelemme, asennamme ja toteutamme AV-ratkaisut asiakkaamme tarpeiden mukaisesti ja olemme asiakkaamme rinnalla huolehtimassa ratkaisun kehittymisestä asiakkaamme liiketoiminnan muutoksessa, jotta se on aina ajantasalla. 

 

Infonäyttöratkaisut

Digitaaliset infonäytöt eli info-tv -ratkaisut tarjoavat helpon, monipuolisen, visuaalisen ja interaktiivisen tavan yritysviestintään, tiedottamiseen, opastukseen sekä mainostamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Inforatkaisuja voidaan käyttää ulkoisen viestinnän lisäksi myös sisäisen tiedottamisen tehokeinona, koska sähköpostit ja intra-tiedotteet hukkuvat helposti tiedon tulvassa. Infonäytöltä et voi olla huomaamatta tärkeätä tiedotetta, koska se toistuu riittävän usein ja on myös visuaalisesti huomiota herättävä sekä havainnollinen.

Infonäytöt ja mobiilit päätelaitteet toimivat tänä päivänä saumattomasti yhteen, mahdollistaen loppuasiakkaiden aktivoinnin ja pelillistämisen. Tämä osaltaan parantaa yrityksen brändimielikuvaa sekä asiakasuskollisuutta. 

 

Tutustu Info-tv -ratkaisuihimme  »

Tutustu toimitilaratkaisuihimme »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Komonen Timo

Projekti- ja palveluyksikön
johtaja

050 349 8470

timo.komonen [at] studiotec.fi