Focusrite - Audioreititys ja -prosessointi

Focusrite näki ensimmäistä kertaa päivänvalon vuonna 1985. Jo yhtiön alkuaikoina perusperiaatteena oli kehittää tuotteita, joissa yhdistyy sekä erinomainen äänenlaatu, että huipputason mittaustarkkuus. Vielä tänä päivänä tämä periaate näkyy selvästi Focusriten tuotteissa, jotka ovat edelläkävijöitä alallaan.

Focusriten tuotteita löytyy ammattistudioista ympäri maailmaa, ja juuri asiakkaiden tyytyväisyydessä piilee tuotteiden maine ja menestys.

 

 

Perustettu juuri Lontoon ulkopuolelle, Focusrite työskentelee maailmanlaajuisesti katsottuna alansa huippujen kanssa, jotta juuri sinä voisit edistää työtäsi. Tuotteet on valmistettu suurella ylpeydellä ja taidolla, korkeasti automatisoidussa ISO 9002 tehtaassa. Täällä tuotteita tarkistetaan ja kokeillaan monella eri tasolla. Tuotekehityksen ja valmistuksen yhteydessä työskentelevät insinöörit, joilla on kokemusta musiikin teosta, ja täten ymmärtävät tavan jolla tuotteet sopivat prosessiisi.

Focusriten sitoutuminen näkyy:

  • Focusrite ymmärtää että asiakkaan tärkein huolenaihe on äänenlaatu.
  • Focusrite on täydellisen sitoutunut ja keskittynyt tuotekehitykseen ja -valmistukseen niin, että asiakkaan äänenlaadulle asetetut tavoitteet ovat täytettävissä.
  • Focusriten suunnittelutyön tavoitteena on helppokäyttöinen ja loogisesti suunniteltu tuote, joka mahdollistaa voittamattoman, sekä vuosien ajan luotettavan suorituskyvyn.
  • Focusrite pyrkii jatkuvasti ylittämään itsensä kaikilla tasoilla. Ensisijainen huolenaihe on sinun odotustesi vastaaminen.

 

 

FocusriteTV:n YouTube-kanava

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Siren Perttu

Tuotepäällikkö

040 486 8884

perttu.siren [at] studiotec.fi