Focusrite Pro -tuotevalikoima kattaa modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet

Äänentoisto / Pro Audio
30.06.2020

Focusriten Dante- tuotevalikoima on kehittynyt sekä laajentunut vuosien varrella huimasti ja kattaa nykyisin modernin studiotekniikan kaikki osa-alueet.

Äänen jakaminen tietoverkon välityksellä studiosta toiseen ja laajemminkin ei ole enää vain insinöörien haaveilemaa "niche" -teknologiaa, vaan toimiva, käytännöllinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka kuulostakin hyvältä.

Aloita valitsemalla laadukas ääniliitäntä

Focusrite Red 16Line on analogitekniikaltaan yksi tämän päivän huippuja ja tarjoaa masterointitason suorituskykyiset muuntimet.

Red 16Line tarjoaa markkinoiden helpoimman tavan työskennellä Pro Tools|HD'n ja minkä tahansa DAW-ohjelmiston välillä.

Vaihda vain host-tila joko RedNet Control -ohjelmistossa tai laitteen etupaneelissa ja vaihdat PTHD:n ja minkä tahansa muun Core Audio -sovelluksen välillä sekunneissa. Tämä on mahdollista tupla Thunderbolt 3 -liitäntöjen, kaksien Dante-porttien ja DigiLink-liitäntöjen ansiosta. Kun tähän lisätään vielä kaksi optista väylää (ADAT), Word Clock IO, S/PDIF, 16-kanavaa analogista IO:ta ja 2-mikrofoniesivahvistinta, sinulla on kaikki tarvitsemasi liitännät tänään ja vielä huomennakin.

 

 

Siirrä ääntä IT-infrastruktuurin avulla

Red 16Line sisältää kaksi Dante-porttia, minkä ansiosta laite voidaan helposti liittää verkkoon ja käyttämällä vastaanottoon mitä tahansa Dante-yhteensopivaa laitetta Focusrite'n RedNet-sarjan Audio-over-IP-tuotteista tai kasvavasta valikoimasta muilta valmistajilta, jotka hyödyntävät Audinate'n Dante AoIP -teknologiaa. Ääni siirtyy vaivatta tilasta toiseen ja pidemmällekin.

 

Laajenna tarvittaessa

Koska Dante toimii tavallisessa IT-verkossa, voit reitittää ääntä helposti muualle toimipaikkaasi, järjestää esim. kuuntelun "laulukoppiin" käyttämällä RedNet AM2:ta, pienen kahden mikin äänitystilan RedNet X2P:llä tai mitä tahansa Focusriten laajalla Audio-over-IP-ratkaisuvalikoimalla.

 

 

Lisätietoja verkkokaupastamme »

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi