Focusrite Audio-Over-IP tuotevalikoima laajenee

Äänentoisto / Pro Audio
23.10.2020

 

Focusrite Red 8Line Thunderbolt 3 Audio Interface with Dante & Digilink

Focusrite Red 8Line on yhteensä 58 tulon ja 64 lähdön Thunderbolt 3 -äänikortti. Kahden Red Evolution -mikrofonietuasteen lisäksi tarjolla on 8 balansoitua linjatuloa ja -lähtöä, 32 kanavaa Dante-tuloja ja -lähtöjä, 16 kanavaa ADAT-tuloja ja -lähtöjä (48 kHz taajuudella) sekä kaksi kanavaa S/PDIF-tuloja ja -lähtöjä. Stereomonitoriparille on lisäksi oma, erillinen lähtönsä. 

Lue lisää »

Focusrite Red 8Line


 

Focusrite RedNet A16R MkII 16x16 Dante Audio Interface

Focusrite RedNet A16R Mk II on kuudentoista analogitulon ja kuudentoista analogilähdön sekä kahden AES3-väylän äänikortti Dante-verkkoon. Kanavakohtainen tarkka tasonsäätö joka tulolle ja lähdölle tapahtuu RedNet Control -ohjelmistolla. Toimintavarmuuden takaamiseksi kompaktissa 1U räkkiyksikössä on kaksi virtalähdettä lukkiutuvin liittimin, kaksi EtherCon verkkoyhteyttä lukkiutuvin liittimin ja automaattinen, äänetön ja häiriötön varajärjestelmiin siirtyminen niin verkossa kuin virransyötössä. Focusrite RedNet A16R Mk II on erittäin käyttövarma, ja sopii audioverkon kriittisimpiinkin kohtiin, niin tallennuksessa, jälkituotannossa, liveäänentoistossa kuin osana lähetysyksikköä.

Lue lisää »

Focusrite RedNet A16R


 

Focusrite RedNet D16R MkII 16x16 Dante Digital Audio Interface

Focusrite RedNet D16R Mk II on kuudentoista digitaalisen tulon ja kuudentoista digitaalisen lähdön sekä kahden AES3-väylän äänikortti Dante-verkkoon. Kanavakohtainen tarkka tasonsäätö joka tulolle ja lähdölle tapahtuu RedNet Control -ohjelmistolla. 1U räkkiyksikössä on äänetön ja häiriötön varajärjestelmiin siirtyminen niin verkossa kuin virransyötössä.

Lue lisää »

Focusrite RedNet D16R


 

Focusrite RedNet R1 Desktop Remote Controller for Red Interfaces

Focusrite RedNet R1 -ohjain on erinomainen ratkaisu Ethernet-pohjaiseen monikanavaisen audion hallintaan. Se osaa käsitellä signaaleja yhdestä monokanavasta aina 7.1.4-surroundjärjestelmään tai Dolby Atmokseen, ja tarvittaessa kaventaa ne tarkkailua varten fold down -toiminnolla. 12 eri lähtöä voidaan määrittää kuuntelujen mukaan. Focusrite RedNet R1 -ohjain tunnistaa lähtöryhmät niin Red-korteista kuin ProTools HD -järjestelmistä, ja niin analogiset, S/PDIF kuin ADAT -väylät kuin kokonaiset laajat Dante-järjestelmät.

Lue lisää »

Focusrite RedNet R1

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi