Meyer Sound - Saliääni- ja studiokaiuttimet

Perustamisestaan lähtien Meyer Sound on ollut sitoutunut tyydyttämään äänentoiston ammattilaisten tarpeita valmistamalla alan parhaimpia tuotteita, tarjoamalla alan osaavinta ja kattavinta asiakaspalvelua, sekä antamalla loppukäyttäjille korkean tason teknistä koulutusta. Alusta alkaen Meyer Sound on ollut osa audioalan historiaa, kehittämällä uusinta teknologiaa artistien ja ääniteknikkojen käyttöön.

 

 

1970-luvulla äänentoistolaitteiden teho lisääntyi merkittävästi, mutta laitteiden luotettavuus tai soundi ei merkittävästi parantunut. Vuonna 1979 John ja Helen Meyer perusti Meyer Soundin luodakseen laadukkaita tuotteita äänentoistoon ja -tallennukseen, jotka ovat suunniteltu vastaamaan todellisia haasteita, joita audioalan ammattilaiset kohtaavat. Tänään yhtiöllä on osoittaa yli 30 vuoden kokemusta laadusta, suorituskyvystä ja tuotetuesta.

Meyer Soundilla on yli 200 työntekijää sen Berkeleyn, Kalifornian, pääkonttorissa ja etätoimistoissa. Meyer Soundilla on suhteellisesti yrityksen kokoon nähden yksi alan suurimmista tutkimus- ja kehitysosastoista. Kansainvälistä myyntiä ja tukea antaa yli puoli tusinaa toimipistettä ympäri maailman. Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä ammattilaisten kanssa kaikilla äänentoiston osa-alueilla, keräämällä tietoa asiakkaiden tarpeista ja tarjoamalla työkaluja, koulutusta, teknistä tukea ja informaatiota, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen käyttökokemus artistien ja yleisön kannalta.

Meyer Sound tuotteet valmistetaan kokonaan sen Berkeley tehtaassa, jossa korkea teknologia on yhdistetty korkealuokkaiseen amerikkalaiseen kädentaitoon. Suorittamalla ydinprosessit talon sisällä, yritys voi käyttää määräysvaltaansa ja varmistua että sen laatuvaatimukset täyttyvät, ja että kukin valmistunut yksilö on täsmälleen samanlainen kuin edellinen. Tämä täydellinen sitoutuminen laatuun tarkoittaa myös sitä, että loppukäyttäjä voi huoletta päivittää vuosia vanhaa järjestelmäänsä uusilla kaiuttimilla, ilman että säätöjä tarvitsee tehdä uudestaan. Tämä panostus laatuun tarkoittaa selvää säästöä järjestelmän elinkaaren aikana, ja asiakas voi luottaa siihen, että heillä on valmistaja, joka on täydellisen sitoutunut myytyyn järjestelmään, ja että tuotetuki säilyy vuosienkin päähän.

 

John ja Helen Meyer ovat henkilökohtaisesti olleet mukana taiteen tekemisessä vuosia, mikä on antanut heille aidon tunteen ja ymmärryksen teknologian roolista taiteessa. Meyer Sound on usein mukana taiteen tekemisessä sekä yritys- että yksilötasolla, paikallisesti Berkeleyssä ja maailmanlaajuisesti. Tämä on vielä yksi tapa, jolla yhtiö ylläpitää tuntumaa todellisesta syystä sen olemassaoloon.

 

ThinkingSoundin YouTube-kanava

Meyer Soundin datasheetit ja käyttöohjeet

Meyer Soundin katalogi

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Granholm Kai

Järjestelmäasiantuntija

044 768 5259

kai.granholm [at] studiotec.fi