Meyer Sound Panther

Äänentoisto / Pro Audio
05.04.2022

Mikään muu line array -sarja ei ole lähelläkään PANTHERin yli 150 dB:n äänenpainetta näin pienessä koossa (68 kg). PANTHER tarjoaa vertaansa vailla olevaa lineaarisuutta ja liikkumavaraa, mikä on saavutettavissa vain aktiivisella  järjestelmällä. Uuden ultrakevyen D-luokan vahvistinsuunnittelun ansiosta PANTHER tuottaa saman vaikuttavan äänenpaineen, mutta on kevyempi kuin kilpailevat linjajärjestelmät.

PANTHER-tuoteperheessä on kolme horisontaalista avauskulmaa - 80°, 95° ja 110°. Matalataajuinen vaste on optimoitu yhtenäiseksi koko Meyer Sound LFC -linjan kanssa.

Analogiset XLR- ja Milan AVB-tulot helpottavat skaalaamista olemassa olevien infrastruktuurien sisällä ja tarjoavat samalla polun tulevaisuuden digitaalisille alustoille.

 

Saumaton integrointi

PANTHERilla on valikoima lisävarusteita, ja se integroituu järjestelmäsuunnittelu-, käyttöönotto- ja hallintasovelluksiin, mukaan lukien MAPP 3D, Galileo GALAXY, Compass, Compass Go ja Spacemap Go tilaäänen suunnittelu- ja miksaustyökalu.

Energiatehokas

PANTHERin tehokas vahvistinpaketti vähentää virrankulutusta 20 %, mikä vähentää merkittävästi sekä käyttökustannuksiasi että ympäristövaikutuksiasi.

Säänkestävä

PANTHERin IP55-luokiteltu kaappi kestää pölyä ja roiskeita, kun taas Neutrik TOPin tiivistetyt liitännät pitävät elementit turvassa – sadesuojaa ei tarvita.

Aktiivinen

PANTHERin vahvistin on sisäänrakennettu.

Ennennäkemätön selkeys

Sisäiset vahvistimet on sovitettu tarkasti drivereihin, ja ne tarjoavat aina optimaalisen tehon puhtaamman äänen saamiseksi. Ja koska vahvistimet on rakennettu kaiutinkaappiin, ei tarvita pitkiä liitäntäjohtoja, jotka voivat olla alttiita vääristymille ja signaalin katoamiselle.

Parempi lineaarisuus ja headroom

Aktiivisuus, headroom ja lineaarisuus kulkevat käsi kädessä. Tuloksena on tasaisen puhdas, tarkka ääni kaikilla lähtötasoilla, juuri niin kuin on tarkoitettu.

Edelläkävijä

Meyer Sound on edelläkävijä suurten tapahtumien aktiivisten järjestelmien tarjoamiseksi vertaansa vailla olevaan tarkkuuteen ja suorituskykyyn. Aktiiviset järjestelmämme ovat tukeneet maailman ikonisimpia paikkoja ja tuotantoja yli kahden vuosikymmenen ajan.

Vihreämpiä kiertueita

Vihreämmäksi siirtyminen ei ole vain parempi planeetalle, se on parempi myös yrityksille. PANTHERin kompakti, energiatehokas muotoilu tarkoittaa, että käytät vähemmän energiaa näyttelyssä. Pienempi paino tarkoittaa nopeampaa lastausta/purkua, vähemmän työtä, vähemmän aikaa ja vähemmän energiaa kuljetukseen.

Lisävarusteet

Uusi MG-PANTHER-kiinnitysrauta mahdollistaa helpon ripustuksen. Pyöräalusta kaatumisen estävillä renkailla. Yksi- ja monipistekiinnitysvaihtoehdot. IP55-luokiteltu, UV-suojattu kaappi ja säänkestävät Neutrik TOP -liittimet. LYON-jalanjälkeä hyödyntäen PANTHER toimii myös monien LYON-lisävarusteiden kanssa.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi