RME - MADI-ratkaisut, AD-DA-muuntimet, audiointerfacet

RME on nuori saksalainen tiimi vahvalla visiolla, joka kehittää käyttäjäystävällisiä ja laadukkaita digitaalisen äänen ratkaisuja erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Perustettu vuonna 1996, RME on nopeasti ansainnut mainetta musiikkiteollisuuden parissa. RME kasvaa ja laajentaa kovaa vauhtia, vallaten yhä suuremman osan kansainvälisistä markkinoista.

 

 

Jokainen RME:n kehittäjistä on joko muusikko tai äänialan insinööri, jonka lisäksi he ovat erikoistuneet atk-laitteistojen sekä tietokoneohjelmistojen kehitykseen. Jotta tuotteilla olisi jatkuva kilpailuetu nykypäivän markkinoilla, kehittäjät verkostoituvat jatkuvasti, jakaakseen tietoa ja taitoa muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Tämä korvaamaton yhteistyö varmistaa tuotteiden korkean laadun ja käytettävyyden.

 

RME on johdonmukaisesti julkaissut onnistuneita tuotteita, jotka ovat ansainneet palkintoja ja kunnianosoitusta, niin lehdistön kuin yleisönkin keskuudessa. RME:n tuotteiden innostuneen vastaanoton sekä maailmanlaajuisen tuen johdosta, yrityksestä on tullut yksi maailman johtavia audio-laitteisiin erikoistujia.

Kaikilla RME:n tuotteilla on kahden vuoden tehdastakuu.

 

Ulkoiset linkit:

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Siren Perttu

Tuotepäällikkö

040 486 8884

perttu.siren [at] studiotec.fi