N-Ear

Tanskalainen N-Ear valmistaa ainutlaatuista Stealth 360 -korvakuuloketta. Mikroelementin mahdollistaman rakenteen ansiosta ja avointa korvasovitetta käytettäessä kuulokkeet eivät juurikaan tunnu korvassa eivätkä lainkaan muuta ja vaimenna ympäristön ääniä! Avoimet, puoliavoimet ja suljetut korvasovitteet tarjoavat paitsi optimaalisen käyttömukavuuden myös poikkeuksellisen tavan räätälöidä kuuntelukokemus jokaisen käyttäjän toiveiden ja olosuhteiden mukaan. Äänensävy on myös ainutlaatuinen, erottuen edukseen markkinoiden muista puhekäyttöön soveltuvista kuulokkeista. Stealth 360 on tanskalaisten in-ear -asiantuntijoiden kehittämä ja Tanskassa korkeiden laatukriteerien mukaisesti valmistettu, markkinoiden pienin, langallinen korvakuuloke.

Maailmalla tuote on jo vankasti käytössä mm. America’s Got Talent, Denmark’s Got Talent, Gordon Ramseyn The F-Word ja Voice Junior -tuotannoissa. N-Ear Stealth 360 in-ear -kuulokkeet tarjoavat erittäin selkeän puheen ymmärrettävyyden missä tahansa IFB-, tuotanto-, komento- ja monitorointiympäristöissä:

  • teatterit
  • tv- ja radiostudiot
  • orkesterimontut
  • live-tapahtumat
  • aulapalvelut
  • turvapalvelut

N-ear Stealth 360 mahdollistaa totutusta poikkeavat käyttötavat ja hyvinkin uuden käyttökokemuksen. Puheen ymmärrettävyys ja ympäristön hahmottaminen paranevat ja kuunteluvoimakkuus pysyy alhaisempana. Tästä huolimatta mikroelementti kykenee halutessa tuottamaan ylivertaisen äänenpaineen meluisissa ympäristöissä.  

N-Ear Stealth 360 toimivat minkä tahansa markkinoilla olevan langallisen tai langattoman in-ear -monitorointijärjestelmän kanssa. Kevlar-vahvistettu johto on lähes rikkoutumaton, ja on vaihdettavissa käyttötarpeen mukaan. Tarjolla on eri värisiä mono- ja stereomalleja erilaisilla liittimillä.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.