AVT

AVT valmistaa korkealaatuisia äänen ja kuvan lähetykseen tarkoitettuja tuotteita.

 

AVT puhelinhybridit

AVT:n puhelinhybridit soveltuvat erinomaisesti broadcast käyttöön sekä IP että POTS pohjaisiin toteutuksiin jopa 16 linjalle. Puhelinhybridit ovat ohjattavissa PC:llä, omalla tai erillisellä näppäimistöllä. Lisänä niihin on saatavissa ohjelmistoja soittajien estoon, seurantaan ja tietokantojen hallintaan. Puhelinjärjestelmien tuotesivu »

 

AVT Video koodekit

AVT Videon koodekkeja käytetään live-videolähetyksissä, ja sopivat erityisen hyvin esimerkiksi liikenteen valvontaan ja muuhun kameravalvontaan. AVT Videon koodekit ovat yhteensopivia ITU-T:n H.261 -standardin kanssa. H.261 -standardi kuvaa JPEG-pohjaisen menettelyn, jolla digitaalisesti puretaan ja pakataan analogista videosignaalia. H.261 -standardin avulla voidaan mukauttaa kuvanlaatu kaistanleveyteen. Lisäksi tietyn sekvenssin kuvat voidaan jättää pois toiston aikana, jolla saavutetaan parempi kuvanlaatu.

 

AVT Audio Video Technologies perustettiin 1. lokakuuta 1996. Yhtiö hankki itselleen Lucent Technologies Nürnbergin (entinen Philips Kommunikations Industrie AG) audio ja videotuotteet, kun Lucent halusi fokusoida toimintaansa muille aloille. Sittemmin AVT on korvannut nämä tuotteet uusilla ja innovatiivisilla tuotteilla.

 

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tsyganok Dmitri

Tuotepäällikkö

044 067 8028

dmitri.tsyganok [at] studiotec.fi