Studiotec Oy on äänentoiston, valaistusratkaisujen,  esitys- ja turvatekniikan urakointi-/palveluyritys. Toimintamme koostuu laitemaahantuonnista, projektitoteutuksista ja teknisestä myynnistä. Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti jo 40 vuoden ajan. Espoon Viherlaaksossa työskentelee 60 Studiotecin tulevaa kollegaasi.

Projekti- ja palveluyksikkömme toteuttaa audiovisuaalisten järjestelmien, kuten kuvanesitys-, äänentoisto-, valaistus- ja turvajärjestelmiin liittyviä urakointiprojekteja sekä tuottaa näihin järjestelmiin liittyviä huolto- ja asiantuntijapalveluita. Tyypillisiä kohteitamme ovat kokoustilat, konsertti- ja teatterisalit, urheiluareenat, oppilaitokset, kirkot ja kauppakeskukset.

studiotec.fi/referenssit

 

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme vahvistusta kasvavaan organisaatioomme.

 

Avoimet työpaikat

AV-asiantuntija »

Etsimme ratkaisutukitiimiimme AV-järjestelmien osaajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Ratkaisutuessa suunnittelet AV-järjestelmäkokonaisuuksia myynnin tukena, osallistut toteutusvaiheessa järjestelmien viimeistelyyn ja vastaanottoon.
Lue lisää »

 

Huoltoteknikko »

Etsimme tiimiimme huoltoteknikkoa vakinaiseen työsuhteeseen. Pääasiallisena huoltokohteena esitystekniikan valaisimet, mutta myös audio- ja AV-laitteiden huolto tarvittaessa. Lue lisää »

 

 

Lisätietoja 

Muurinen Timo

Teknologiajohtaja

040 924 0195

timo.muurinen [at] studiotec.fi