Grassmark luottaa Sonifexiin

Ääni
Äänituotanto / Broadcast
05.09.2018

Vuonna 2007 perustettu suomalainen AV-tuotantoyhtiö Grassmark Oy on erikoistunut lähetys- ja tapahtumatuotantoon sekä suoratoistopalveluihin.  Yritys tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuja useisiin urheilutapahtumiin, konsertteihin ja yritystapahtumiin. Lisäksi he toimivat yhteistyössä mm. ChyronHegon ja Yleisradion kanssa.

Vuoden 2018 aikana Grassmark hankki Studioteciltä useita Sonifex-tuotteita: kaksitoista CM-CU21-kommentaattoriyksikköä, kolme DHY-04GS-automaattista GSM-hybridiä sekä useita vahvistimia.

"Yritimme tehdä ensin tarvitsemamme laitteet  itse, mutta melko pian havaitsimme, ettei resurssimme riitä siihen.  Niinpä testasimme muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja ja päädyimme Sonifex Sonifex  CM-CU21 yksiköiden hankkimiseen. Nämä olivat meille entuudestaan tuttuja ja ovat täyttäneet odotuksemme äänenlaadun osalta.  Laitteiden rakenteellinen laatu on myös erinomainen, ne ovat todella kestäviä ja ihanteellisia urheilukäyttöön. Siksi niihin on helppo luottaa. Tällä hetkellä meillä on yli 1000 tuotantoa vuodessa ja olemmekin ylpeitä siitä, että olemme voimme palkata lisää ihmisiä töihin vuosittain, kommentoi  Grassmark Oy: n varatoimitusjohtaja Esa Arokki.

Grassmark aikoo hankkia lisää Sonifex-tuotteita myös lähitulevaisuudessa. Lisätarpeita on tullut muun muassa Yleisradion ulkoistamien jumalanpalvelusten radioinneista.

 

Sonifex CM-CU21

CM-CU21 on laadukas, kannettava kommentaattoriyksikkö. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön monenlaisissa  ympäristöissä. Laitteessa on kaksi hyvin varusteltua mikrofonisisääntuloa toimittajille ja kolmas input esimerkiksi vierasta varten tai vaikkapa linja-tasoisen signaalin sisäänottamiseen. Jokaiselle tulolle on oma lähtönsä ja lisäksi kaksi ulostulobussia, joita voidaan käyttää aktiivisten kommentaattorikanavien summaamiseen. Talkback-käyttöön laitteesta löytyy kaksi kanavaa sisäänrakennetulla limitterillä ja kattavalla kuulokemonitoroinnilla varustettuna.

Lisätietoja »

 

 

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Toivanen Ilkka

Myyntipäällikkö, 
Broadcast Audio
(osa-aikainen)

ilkka.toivanen [at] studiotec.fi