Coca-Colan Elämyskeskus uudistui

AV & Esitystekniikka
Toimitila / Yritysratkaisut
28.04.2017

Coca-Colan Elämyskeskus on vuodesta 2008 tarjonnut vierailijoille hauskasti erilaisen vierailuelämyksen. Nyt tekniikkaa on uudistettu ja tuotu uusia kokemuksiakin kävijöille.

Keskuksessa ryhmät pääsevät sukeltamaan Coca-Colan ja aistien maailmaan interaktiivisen pelin avulla. Luvassa on erilainen ja ainutlaatuinen kokemus, joka paitsi aktivoi kaikki aistit myös kannustaa ryhmää tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään.

Vierailu kestää noin 1,5 tuntia, jonka kuluessa ryhmät tunnustelevat, haistelevat, kuulostelevat ja katselevat asioita yrittäessään ratkaista Coca-Colan salaisuutta. Onko kyseessä Coca-Colan salainen resepti – ehkä!
 

Elämyskeskusta on vaikea kuvailla sanoin. Se pitää kokea.

Coca-Cola Elämyskeskus on yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarkoitettu vierailukeskus. Se tarjoaa mielenkiintoisen kokemuksen niin koululaisille ja opiskelijoille kuin myös erilaisille harrasteryhmille tai erilaisille aikuisryhmille.

Vierailu käynnistyy aikamatkalla Coca-Colan historiaan. Missä ja milloin Coca-Cola keksittiin? Miksi Coca-Colan pullo on muodoltaan niin erimallinen kuin muut pullot? Mitä muita juomia Coca-Cola tekee? Ja miten Coca-Cola tuli Suomeen?

Aistipeli on nopeatempoinen, vuorovaikutteinen ja sen avulla jokainen pääsee ratkaisemaan tehtäviä omien aistiensa avulla – ja samalla myös voi oppia jotain aisteista. Tässä pelissä yhteistyö on voimaa, eikä kukaan pärjää yksin. Vuorovaikutteinen multimediaympäristö kutsuu seikkailuun, joka tarjoaa kävijöille positiivisen, hauskan ja intensiivinen kokemuksen ainutlaatuisessa ympäristössä.
 

Ohjelma aktivoi kaikki aistit ja kannustaa ryhmän kaikkia jäseniä tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään

Uutena elementtinä Elämyskeskukseen toteutettiin uusi interaktiivinen sovellus, jossa kävijät voivat ottaa itsestään ja/tai ryhmästään muiston käynnistä. Uuden AR-sovelluksen kävijät voivat ikuistaa itsensä haluamaansa kuva-aiheeseen ja pystyvät siirtämään otetun kuvan omaan puhelimeensa ja halutessaan jakaa sen samantien eri some-kanavien kautta ystävilleen.  (AdvanceReality = Lisätty / laajennettu todellisuus)


 

Studiotec vastasi teknisestä toteutuksesta

Jo 2008 oli Studiotec tekemässä ensimmäistä versiota Coca-Colan Elämyskeskuksesta ja nyt 2017 Elämyskeskus on uudistettu. Tekniikkaa on uudistettu ja tuotu uusia elementtejä mukaan. Pelin perustekniikka on toteutettu AMX:n av-tekniikan prosessoreilla ja kosketuspaneeleilla ja uusia video- ja kuvaelementtäjä on nyt toteutettu Christien Pandoras Box tuotteilla.

 

Lisätietoja:

Thea Natri
tnatri [at] coca-cola.com
Coca-Cola Finland Oy

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tuononen Jarmo

Myyntipäällikkö

Enterprise Solutions

050 555 3504

jarmo.tuononen [at] studiotec.fi