Tervetuloa Meyer Sound LINA -iltaan 17.1.2018 klo 17.00

Äänentoisto / Pro Audio
30.12.2017

Tervetuloa tutustumaan uuteen erinomaiseen Lina- kaiutinperheeseen, joka tarjoaa hämmästyttävän tarkan soundin erittäin kompaktissa koossa. Helppokäyttöinen ja monipuolinen aktiivijärjestelmä on jaettavissa tarpeen tullen useampaan osaan.

Paikalla on myös Meyer Soundin Mauricio "Magu" Ramírez, tunnettu asiantuntija ja huippukouluttaja. Kuuntelun ja keskustelun lomaan tarjoamme myös pientä iltapalaa. 

 

Aika ja paikka

Keskiviikko 17.1.2018 klo 17-21 

Pop & Jazz Konservatorio
Arabiasali
Arabiankatu 2, 00560 Helsinki
 

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksuton, mutta toivomme ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu mukaan esittelyyn 15.1.2018 mennessä oheisella lomakkeella »

LINA – 6,5" aktiivinen linjasäteilijäkaiutin

Kaiutinsarja hyödyntää suuremman LEO -sarjan ideologiaa ja toimintaperiaatetta. Kaiuttimet on suunniteltu toimimaan "natiivi modessa" eli järjestelmää voidaan ajaa myös ilman erillistä järjestelmäprosessoria. Erittäin suorituskykyiseen kaiuttimeen on luonnollisesti saatavilla ripustusraudat sekä telinesovitteet sekä muut kiertuevarusteet. 750-LFC kiinnittyy Linaan suoraan tarvitsematta erillisrautoja.

Meyer Sound Lina soveltuu kooltaan ja hinnaltaan erittäin hyvin Suomen markkinoille sillä järjestelmä on jaettavissa vapaasti pikkuseteiksi! Aktiivijärjestelmässä päätteet riittää aina!

https://meyersound.com/product/lina/

 

Linan ihanteellinen kumppani 750-LFC 

Erittäin kompakti 750-LFC  täydentää tehokkaasti LINA -järjestelmän. Erinomaisen teho-koko-suhteen tarjoava15" 750-LFC on LINA ihanteellinen ja erittäin monipuolinen kumppani joka täydentää luonnollisen tehokkaasti myös muiden kaiuttimien alakerran tarpeita.

https://meyersound.com/product/750-lfc/

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.