Verkkoratkaisuja AV-maailmaan

Toimitila / Yritysratkaisut
01.09.2022

AV-over-IP maailma on syntynyt ajatuksesta helpottaa sekä suunnittelijan että asentajan työtä. Samalla usein kuitenkin unohdetaan, että painopiste tällaisessa järjestelmässä on siirtynyt tietoverkkoinfraan. Verkkokytkimien säätäminen vaati paljon tietoa mm. käytössä olevista AV-protokollista.

Netgear on tuonut markkinoille ProAV-kytkimet, joiden käyttöönotto AV-verkossa tapahtuu helposti ja nopeasti, jopa kymmenessä minuutissa. Käyttäjäystävällisellä AV-käyttöliitymällä säätäminen onnistuu lennossa, muttei IP-gurujakaan ole unohdettu. Heille on tarjolla perinteinen käyttöliittymä kaikilla säädöillä.

Valmistaja on perehtynyt useimpiin käytössä oleviin AV-protokolliin ja luonut jokaiselle omat profiilit, joten käyttöönotto AV-puolella tapahtuu vain valitsemalla tietty portti ja sille sopiva profiili.

Tuotevalikoimasta löytyy peruskäyttöön tarkoitettu M4250-sarja, jossa suurin osa porteista on 1G. Vaativampaan käyttöön tarkoitettuja ovat M4300-sarja 10G porteilla sekä M4500-sarja, joka on varustettu 100G porteilla. Cat-portit ovat varustettu vähintään PoE-tasoisella sähkönsyötöllä, mutta myös PoE++ - malleja on saatavilla.

Tarvittaessa asennuksen kruunaa langaton asema Netgear AX6000 Access Point (WAX630), esimerkiksi langatonta ohjausta varteen. Suurin osa Netgearin tukiasemista saa virtansa PoE-liitimistä.

 

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tsyganok Dmitri

Tuotepäällikkö

044 067 8028

dmitri.tsyganok [at] studiotec.fi