Uutuuksia Wisycomilta

Äänentoisto / Pro Audio
10.12.2021

MTP60, uuden sukupolven taskulähetin ja MRK16, 16:n kanavan modulaarinen vastaanotin.

Wisycom MTP60 taskulähetin

Korkealuokkaisista langattomista järjestelmistään tunnettu Wisycom esitteli uuden huippuluokan taskulähettimen, MTP60:n. Kovan luokan ammattikäyttöön suunniteltu uutuus tuo mukanaan tukun ominaisuuksia, jotka nostavat käyttökokemuksen aivan uudella tasolle.
Wisycom Multi-Band MTP60 tarjoaa markkinoiden laajimman taajuusalueen, EU -versiossa 470 - 832 MHz. Käytettävissä on kaikkiaan 2400 kanavaa (40kpl 60:n ryhmää). Lähetin kykenee lisäksi nauhoittamaan suoraan SD-kortille ja on kontrolloitavissa ja ohjelmoitavissa Bluetooth yhteydellä (Bluetooth 5 Long Range). 

Ominaisuuspalettiin kuuluu lisäksi mm. kiihtyvyysanturit reaaliaikaista sijaintitietoa varten, sekä mahdollisuus erilaisiin värinähälytyksiin käyttäjälle.

Lisätietoja valmistajan sivuilta » 

 

 


Wisycom MRK16 

MRK16 on modulaarinen vastaanotinrunko, johon mahtuu 4 kpl 4-kanavaista MCR54 -vastaanotinta. Näin saadaan yhden räkkiunitin kokoon 16-kanavaa ammattitason langattomia. Ketjuttamalla 4 kpl MRK16 vastaanottimia saadaan jopa 64-kanavaa langattomia vain 4U:n tilaan.
Ulostulot laitteesta on analogisesti ja digitaalisesti (AES ja Dante). EXP2 -kuitumodulin (RF over fiber) avulla voi koaksiaali antennikaapelit korvata kuiduilla, ja sijoittaa antennit jopa kilometrien päähän. 
MRK16 toimii Bluetooth 5 Long Range tukiasemana ja mahdollistaa edelleen esim. lähettimien kontrollin satojen metrien päähän.

Lisätietoja valmistajan sivuilta » 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi