Uutuuksia ETC:ltä

Arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaistus
Teatteri- ja ammattivalaistus
04.04.2018

ETC on julkaissut uusia tuotteita niin arkkitehtuurivalaistukseen kuin näyttämöllekin.

 

ETC Irideon WLZ

ETC:n arkkitehtuurivalaisimet täydentyivät uudella Irideon WLZ -heittimellä. Kyseessä on pienikokoinen LED-valaisin jossa on 9-78 asteen zoom. Irideon WLZ sopii erityisesti museoihin, aulatiloihin sekä kauppoihin, sekä pienille lavoille etuvaloksi. Heittimestä on FPZ-profiilin tapaan kisko-, portable- ja canopy-versiot. . Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

ETC ColorSource Pearl

ETC on julkaissut uuden lisäyksen ColorSource-sarjaan. ColorSource Pearl tuottaa valkoista valoa ja siinä on värilämpötilan säätö 2700-6500K. Pearlia saa PAR-, Spot- ja Linear-versioina. Pearl-sarja on herättänyt kiinnostusta esimerkiksi DMX-ohjattavana näyttämön työvalona. Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

ETC ledien takuu 5 vuotta, ledielementin takuu 10V

ETC on korottanut 1.1.2018 jälkeen ostettujen LED-pohjaisten valojen takuuaikoja. Uusi takuuaika on 5 vuotta koko heittimelle ja 10 vuotta LED-arraylle. Muutoksen taustalla on ETC:n suorittamat ledien käyttöiän testaukset, joissa havaittiin, että ETC:n valmistamien heittimien ledien todellinen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin laskennallinen arvio. Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi