Uutta JBL:ltä – SRX900

Äänentoisto / Pro Audio
12.08.2022

SRX900-sarja ilmentää edistynyttä suorituskykyä, joka ohjaa JBL:n audiotuotteiden kehitystä ammattiäänen maailmassa. Tämä powered line -sarjan ja subwooferien perhe vastaa kohtuuhintaisten, skaalautuvien pienten ja keskikokoisten ammattimaisten äänenvahvistusratkaisujen kasvavaan tarpeeseen. Se on ihanteellinen vuokrayrityksille, kiinteisiin asennuksiin ja muusikoille, jotka etsivät täydellistä suorituskyvyn ja siirrettävyyden yhdistelmää.

SRX900-sarjan mittatilaustyönä suunnitellut ja valmistetut suuren tehon elementit tuottavat erittäin vähän säröä, puhtaan luonnollisen äänentoiston ja luokkansa johtavan tehon. Täysi valikoima käyttäjän konfiguroitavia DSP- ja suunnittelu- ja hallintaohjelmistotyökaluja tarjoaa käytännön hallinnan tietokoneelta tai mobiililaitteelta, mikä tekee suunnittelusta, käyttöönotosta ja ohjaamisesta helppoa. SRX900:n kaiutinarkkitehtuuri on harkiten suunniteltu ajatellen helppoa käsittelyä, nopeaa ripustusta ja minimaalista tilankäyttöä kuljetuksen aikana.

Perheeseen kuuluu 2 x 6,5 tuuman ja 2 x 10 tuuman powered line array -kaiuttimet sekä 18 tuuman ja 2 x 18 tuuman subwooferit. Koska nämä järjestelmät ovat skaalautuvia ja edullisia, käyttäjät voivat aloittaa pienellä investoinnilla ja laajentaa toimintaansa ajan myötä. Kaikki SRX900-mallit toimivat saumattomasti muiden JBL touring PA -järjestelmien kanssa. Laajennatpa tuotevalikoimaasi tai rakennat uutta järjestelmää alusta alkaen, voit luottaa JBL SRX900 -sarjan powered line array -järjestelmiin, jotka tarjoavat tehoa ja suorituskykyä, joita odotat ammattimaisen äänenvahvistustekniikan johtajalta.

Sarjan kaiuttimet:

  • SRX906LA
  • SRX910LA
  • SRX918S
  • SRX928S

 

Lisätietoja valmistajan sivuilta » 

 

Lisävarusteet 

SRX906LA AF | Array Frame for SRX906LA, support for up to 16 cabinets

 SRX906LA AF on kevyt ja kompakti linjasäteilijäkehys SRX906LA-kaiuttimien ripustamiseen. Kehys on suunniteltu toimimaan yksipiste- ja etu-takakiinnityksellä. Yhden pisteen tapauksessa kehystä voidaan käyttää yhdessä VTX RC500 pyörivän kiinnikkeen kanssa, joka mahdollistaa pienempien SRX906LA-sarjojen ripustamisen vakiokokoisiin trusseihin tai putkiin. Kaksiosainen rakenne koostuu yhdestä jatkopalkista ja yhdestä levitystangosta. Jatkopalkki voi ulottua rungon etu- tai takaosaan, jotta se mahdollistaa sekä ylös- että alaskallistuksen kohdistusvaihtoehdot. Käytettävissä on kolme liitoskohtaa jatkotangon kiinnittämiseksi levitystankoon, joka mahdollistaa sakkelin asennon tarkan ohjauksen yhden pisteen sovelluksissa. Tuki kolmannen osapuolen kaltevuusmittareille on saatavilla käyttämällä mukana tuleva laserkiinnike. Molemmat osat voidaan helposti taittaa kokoon säilytystä varten.

 

SRX906LA CASE | Flight Case for (4) SRX906LA

SRX906LA CASE on vankka, kevyt ratkaisu jopa neljän SRX906LA-kaiuttimen kuljettamiseen. Kotelo on valmistettu ulkolaatuisesta koivuvanerista ja viimeistelty iskunkestävällä JBL DuraFlexTM -pinnoitteella. Kotelo sisältää kiinnikkeet SRX906LA-kaappiin kiinnittämistä varten.

 

SRX906LA BP | Base Plate for SRX906LA

SRX906LA Base Plate on universaali sovitinkehys, jonka avulla SRX906LA-kaiuttimet voidaan pinota yhteensopivien subwooferien tai tukirakenteiden, kuten lavojen, rakennustelineiden tai kärryjen, päälle. Mukana tulevalla M20-ruuvilla SRX906LA BP liitetään mihin tahansa subwooferiin, joka on varustettu tavallisella M20 napakiinnityssovittimella, kuten SRX918S tai SRX928S. Takakulman valintapalkki mahdollistaa -15 - +5 asteen kulmat. Kolmea mukana tulevaa M10-läpireikää voidaan käyttää kiinnittämään pysyvästi SRX906LA-ryhmä muihin tukirakenteisiin. Pohjalevyä voidaan käyttää napakiinnityssovittimen (JBL-P3312MX) kanssa pylväsasennukseen maksimissaan kahdelle SRX906LA-kaiuttimelle. Konfiguraatiot ja kuormitusolosuhteet SRX906LA BP:n käyttöä varten voidaan saada käyttämällä JBL Line Array Calculator 3 -suunnitteluohjelmistoa.

 

VTX PM | Universal 35 mm Pole Mount adapter, T-Bar style

Kaiuttimiin, pohjalevyihin ja U-kiinnikkeisiin kiinnitettävä VTX PM on universaali tolppakiinnityssovitin kaiutintelineisiin ja jatkotankoihin, joiden putken halkaisija on 35 mm. Mukana tulee kaksi M10 Comfort grip -nuppia adapterin kiinnittämiseksi lisävarusteisiin.

Lisätietoja pylvään kiinnityssovittimesta, käyttötapauksista ja turvallisuustiedoista on ripustusmanuaaleissa ja dokumentaatiossa.

 

SRX910LA AF | Array Frame for SRX910LA, support for up to 16 cabinets

SRX910LA AF on kevyt ja kompakti linjasäteilijäkehys SRX910LA-kaiuttimien ripustamiseen. Kehys on suunniteltu toimimaan yksipiste- ja etu-takakiinnityksellä. Yhden pisteen tapauksessa kehystä voidaan käyttää yhdessä VTX RC500 pyörivän kiinnikkeen kanssa, joka mahdollistaa pienempien SRX910LA-sarjojen ripustamisen vakiokokoisiin trusseihin tai putkiin. Kaksiosainen rakenne koostuu yhdestä jatkopalkista ja yhdestä levitystangosta. Jatkopalkki voi ulottua rungon etu- tai takaosaan, jotta se mahdollistaa sekä ylös- että alaskallistuksen kohdistusvaihtoehdot. Käytettävissä on kolme liitoskohtaa jatkotangon kiinnittämiseksi levitystankoon, joka mahdollistaa sakkelin asennon tarkan ohjauksen yhden pisteen sovelluksissa. Tuki kolmannen osapuolen kaltevuusmittareille on saatavilla käyttämällä mukana tuleva laserkiinnike. Molemmat osat voidaan helposti taittaa kokoon säilytystä varten.

 

SRX910LA BP | Base Plate for SRX910LA

SRX910LA Base Plate on universaali sovitinkehys, jonka avulla SRX910LA-kaiuttimet voidaan pinota yhteensopivien subwooferien tai tukirakenteiden, kuten lavojen, rakennustelineiden tai kärryjen, päälle. Mukana tulevalla M20-ruuvilla SRX910LA BP liitetään mihin tahansa subwooferiin, joka on varustettu tavallisella M20 napakiinnityssovittimella, kuten SRX918S tai SRX928S. Takakulman valintapalkki mahdollistaa -15 - +5 asteen kulmat. Kolmea mukana tulevaa M10-läpireikää voidaan käyttää kiinnittämään pysyvästi SRX910LA-ryhmä muihin tukirakenteisiin. Konfiguraatiot ja kuormitusolosuhteet SRX910LA BP:n käyttöä varten voidaan saada käyttämällä JBL Line Array Calculator 3 -suunnitteluohjelmistoa.

 

SRX910LA VT | Vertical Transporter for (4) SRX910LA

SRX910LA VT kuljetin on vankka, kevyt vaunuratkaisu jopa neljän SRX910LA-kaiuttimen kuljettamiseen. SRX910LA VT on 760 mm leveä ja 24,5 tuumaa (622 mm) syvä, ja siinä on vakiona kovakantinen (VT TOP) -kiinnitys, joka liitetään pinon yläkaappiin ja joka vakauttaa kärryt kuljetuksen aikana. Lisäksi VT TOP mahdollistaa muiden varusteiden pinoamisen sen päälle maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi kuorma-auton lastauksessa. Kupit rpyörille ovat VT:n yläosassa, mikä mahdollistaa pinoamisen varastointia varten. Vahvistettu suojakuori SRX910LA VT CVR on saatavana erikseen.

 

SRX910LA VT CVR | Vertical Transporter Cover for (4) SRX910LA

SRX910LA VT CVR on kestävä pehmeä suoja, joka on suunniteltu toimimaan SRX910LA VT:n kanssa. Suoja on mitoitettu kattamaan neljä kaiutinta ja se sisältää kaksi teollisuusluokiteltua vetoketjua helppoa ja luotettavaa käyttöönottoa varten. Suojassa on syöttöpaneelin läpät, joka mahdollistaa SRX-kaiutinten testaamisen kantta poistamatta. Etuosan paneelit on vahvistettu sisäpuolelta maksimaalisesti, jotta ne suojaavat kaiutinritilöitä. Kun SRX910LA VT CVR ei käytetä, se taittuu pieneen kokoon säilytystä varten.

 

SRX918S CVR | Accessory Cover Kit for SRX918S

SRX918S CVR on kestävä pehmeä suoja, joka on suunniteltu toimimaan SRX918S-subwooferien kanssa. Etuosan paneelit ovat sisäpuolelta vahvistettu kaiutinritilöiden suojauksen maksimoimiseksi. Kun SRX918S CVR:ää ei käytetä, se taittuu pieneen kokoon säilytystä varten.

 

SRX928S CVR | Accessory Cover Kit for SRX928S

SRX928S CVR on kestävä pehmeä suoja, joka on suunniteltu toimimaan SRX928S-subwooferien kanssa. Etuosan paneelit ovat sisäpuolelta vahvistettu kaiutinritilöiden suojauksen maksimoimiseksi. Kun SRX928S CVR:ää ei käytetä, se taittuu pieneen kokoon säilytystä varten.

 

ACK1 | Accessory Caster Kit

ACK1 on yleiskäyttöinen pyöräsarja, jota käytetään yhteensopivien JBL-tuotteiden kuljetukseen. Sarja sisältää neljä tour grade -pyörää ja tarvittavat tarvikkeet kaiuttimeen kiinnittämiseen. Kotelo ja pyörät ovat mustat, jotta ne näyttävät huomaamattomalta myös tilanteissa missä tuotteen takaosa on katsojaa kohti, kuten kardioidibassokaiuttimien pinoissa. Jokaisen pyörän kantavuus on 100 kg (220 lbs), ja pyörät on valmistettu mustasta polyuretaanista.

SRX900LA PB | Pull Back accessory, compatible with all SRX900 LA models

SRX900LA PB -lisävaruste on kevyt taaksevetokiinnike, jota voidaan käyttää SRX906LA:n tai SRX910LA:n taaksepäinvedon toteuttamiseen. SRX900LA PB kiinnittyy ryhmän alakaappiin ja liitetään takaosan keskiripustuspisteeseen mahdollistaakseen enemmän suuntausta alaspäin kuin olisi muuten mahdollista pelkällä SRX900-sarjan linjasäteilijäkehyksellä. JBL:n Line Array Calculator 3 -ohjelmistosovellusta käytetään laskemaan tarvittava alaskallistuskulma. SRX900LA PB voi tukea jopa 16 SRX906LA- tai 16 SRX910LA-kotelon painoa ja 1/2 tuuman sakkeli (mukana) voidaan kiinnittää suoraan kannattimeen.

 

SRX900 RC1 | Rain Cover, compatible with all SRX900 models

  • Yleissadesuoja SRX900 tuotteille
  • Tukee: SRX906LA, SRX910LA, SRX918S, SRX928S
  • Joustava materiaali mukautuu kaapeleihin
  • Kattaa LCD-, audio- ja dataliitännät
  • Avautuu helposti kaapeleihin ja LCD-näyttöön pääsyä varten
  • Suunniteltu pidettäväksi paikallaan

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi