Uutta JBL:ltä

Äänentoisto / Pro Audio
10.12.2021

JBL LCT81 CT/M kattolaattakaiutin 

Matalaprofiilinen 600 mm x 600 mm:n metrinen kattolaattakaiutin 200 mm:n (8 tuuman) driverillä.

JBL-LCT 81C/TM on täyden valikoiman kattokaiutin, joka on suunniteltu asennettavaksi 600 mm x 600 mm ripustettuun kattoon ilman kattolaattojen leikkaamista, mikä tekee asennuksesta helppoa ja kustannustehokasta minimaalisella sotkulla. Matala profiilisyvyys, vain 103 mm (4,1 tuumaa), mahdollistaa kaiuttimen mahtumisen paikkoihin, mihin syvemmät kaiuttimet eivät mahdu.

Tämä kaiutin on suunniteltu tarjoamaan erinomainen suorituskyky puheäänen sekä musiikin vahvistukselle useissa erilaisissa kohteissa, kuten opetusluokat, yritysmusiikkijärjestelmät, vähittäiskaupat, musiikki-/hakujärjestelmät, lentokentät, vastaanotto-/odotushuoneet, oleskelutilat, oikeussalit, kokoustilat ja niin edelleen.

Erittäin korkea 96 dB:n herkkyys tarjoaa maksimaalisen äänitason jopa pienillä muuntajatapituksilla. JBL-LCT 81C/TM sisältää 200 mm:n (8 tuuman) kaksoiskartioelementin, jolla on erittäin korkea 96 dB:n herkkyys. Driverissä on halkaisijaltaan 25 mm (1 tuumaa) äänikela, jossa on Kapton-kela korkean lämpötilan kestämiseksi sekä paremman tehon hajauttamisen ja pitkän aikavälin luotettavuuden takaamiseksi. Kaiuttimen sisäänrakennettu 10 watin muuntaja tarjoaa monipuolisuutta sallimalla käytön 100 V tai 70 V hajautetuissa kaiutinlinjoissa sekä 8 ohmilla (matala impedanssi) suoraan matalaimpedanssisesta vahvistimesta. Säätö on kätevää takakotelon sivulla olevalla kiertokytkimellä. Kaiuttimen grillen väri on valkoinen.

Lue lisää valmistajan sivuilta »

 

JBL MTC-CS-Teth1

JBL:n MTC-CS-Teth1 on jälkiasennettava turvanauha, joka toimii JBL press-in-grille -tyyppisten kattokaiuttimien kanssa (Control 10 -sarja, 20-sarja, 40-sarja ja 226). Jos säleikkö löystyy, nauha on tarkoitettu estämään sitä putoamasta maahan, jossa se voisi muuten aiheuttaa vahinkoa. Kiinnitysnauha koostuu lyhyestä kuumuutta kestävästä aramidista kiinnitysjohdosta ja tarranauhasta. Langan pää kiinnittyy puristussäleikön aukkojen läpi, ja kielekkeessä on irrotettava liima, joten asentajan on helppo kiinnittää se kaiuttimeen. Johto on värisemätöntä materiaalia. RoHS.

Lisätietoja » 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi