Timo Muurinen on aloittanut Studiotecissä teknologiajohtajana

14.10.2021

Timo Muurinen on aloittanut Studiotecissä teknologiajohtajana 1. marraskuuta 2021. Hän tulee keskittymään erityisesti Studiotecin tuote- ja ratkaisutarjonnan kehitykseen, sekä oman myyntiyksikön johtamiseen. Timo tulee myös olemaan osa yrityksen johtoryhmää.

- Studiotec on perinteikäs perheyritys, jolla on pitkä historia AV-alan palvelutalona ja AV-järjestelmien toteuttajana. Suunnittelijataustani kautta koen, että minulla on yritykselle paljon annettavaa ja samallahan pääsen tehtävässäni kosketuksiin viimeisimmän teknologian kanssa, mikä on minulle tärkeää. On hienoa lähteä mukaan tiimiin, jossa on valmiiksi todella monta alan asiantuntijaa ja otan tottakai uudenlaiset johtotehtävät nöyränä vastaan, Muurinen sanoo.

Timo on viimeiset vuodet toiminut Granlund Oy:llä esitystekniikan suunnittelutiimin ryhmänvetäjänä, jossa hän on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erittäin vaativia AV-kohteita, mukaan lukien Studiotecin järjestelmäratkaisuilla varustetut kohteet: Finavian Aukio (Helsinki-Vantaa), keskustakirjasto Oodi ja Urheilumuseo. Aikaisemmin urallaan Timo on vastannut mm. useiden näytelmien, tanssiproduktioiden ja videoinstallaatioiden äänisuunnittelusta. Koulutukseltaan hän on teatteritaiteen maisteri (pääaineenaan äänisuunnittelu).

- Muurinen on tärkeä strateginen lisäys Studiotecin johtoryhmään, jossa vaikuttaa jatkossa kaksi Timoa (projekti- ja palveluliiketoimintaa johtaa Timo Komonen). Rekrytoinnilla pyrimme luomaan uusia kasvumahdollisuuksia asiantuntijavetoiselle ratkaisumyynnillemme ja vahvistamaan yritystä kokonaisvaltaisena AV-järjestelmien toimittajana. Järjestelmätarjontamme ulottuu mm. teatterien ja konserttisalien esitystekniikasta ääni- ja videotuotantojärjestelmiin sekä yritysten toimitiloihin, joten samaan aikaan myös yrityksen ylimmässä johdossa on oltava erittäin laaja tekninen asiantuntemus, toteaa Studiotecin toimitusjohtaja John-Axel Stråhlman.
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Stråhlman John-Axel

Toimitusjohtaja

044 771 7922

john-axel.strahlman [at] studiotec.fi