Netio – Älykkäät virranhallintalaitteet

Toimitila / Yritysratkaisut
26.04.2021

Netio on tsekkiläinen yritys, joka valmistaa täysin etänä hallittavia virransyöttölaitteita.

Tuotteiden ideana lyhykäisyydessään on virtalähde, josta saadaan täysin etänä kytkettyä virrat päälle ja pois.

Tuotteesta riippuen hallinta tapahtuu WiFi- tai LAN-yhteydellä. Osa tuotteista mahdollistaa virran päälle ja pois kytkemisen lisäksi virrankulutuksen tarkkailun. Kaikkien tuotteiden ohjaaminen ja valvominen tapahtuu saman verkkosovelluksen kautta, josta on myös olemassa mobiiliversio Androidille.

Tarjolla on myös Netio Cloud -palvelu, joka mahdollistaa 100 pistokkeen yhtäaikaisen hallinnan sekä tarkkailun riippumatta siitä, missäpäin maailmaa laitteet fyysisesti sijaitsevat. Kaikki Netion tuotteet ovat yhdistettävissä Cloudiin.

Tuotevalikoimasta löytyy mm. Suko-pistokkeilla varustettu 3- tai 4-pistokkeinen malli, DIN-kiskoon kiinnitettävä versio ruuviliittimillä, räkkiin kiinnitettävä malli sekä virtajohtomallinen versio.

Netio käyttää tuotteissaan Open API-rajapintaa joten ne ovat helposti yhdistettävissä ulkopuolisiin järjestelmiin. Netiolla on olemassa useisiin AV-järjestelmiin ajurit mm. Neets, Crestron, Control 4 ja lisää on tulossa.

Netion virranhallintalaitteet ovat mainio vaihtoehto esimerkiksi korvaamaan monimutkaisempia virranhallintajärjestelmiä. Lisäksi niillä saa kätevästi vähennettyä turhaa virrankulutusta sekä lisättyä ekologisuutta kytkemällä tarpeettomat laitteet pois päältä.

Studiotec toimii Netion tuotteiden maahantuojana ja meiltä saatte tietoa yleisesti tuotteista sekä hinnoista. Pidämme myös varastossa yleisimpiä malleja.

Netio products

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Seppänen Samuli

Tarjouslaskija

044 735 8204

samuli.seppanen [at] studiotec.fi