Mielenkiintoisia uusia laajennuksia Crown DCi- ja I-Tech HD -vahvistimille

Äänentoisto / Pro Audio
05.04.2022

Q-SYS-monitorointilaajennus, BIM-objektit ja 2D/3D-piirustukset DCi- ja I-Tech HD -vahvistimille.

Crown DCi- ja I-Tech HD -vahvistimet on suunniteltu ja valmistettu alan korkeimpien laatustandardien mukaisesti, ja ne tarjoavat järjestelmäintegraattoreille edistyneitä ominaisuuksia ja joustavuutta, joita vaaditaan haastaviin asennettuihin äänijärjestelmiin.

Harmanilta tuli uusia päivityksiä, jotka laajentavat DCi- ja I-Tech HD -järjestelmän integrointivaihtoehtoja, jolloin suunnittelijat voivat integroida Crownin lippulaivavahvistimet nykyaikaisiin järjestelmiin. Päivitys sisältää uuden QSC Q-SYS -laajennuksen, uusia BIM-objekteja ja päivitetyt 2D/3D-piirustukset.

 

PÄIVITYS 1: UUSI Q-SYS SEURANTAPLUGIN

Nyt saatavana Crown DCi- ja I-Tech HD -vahvistimille

Uusi laajennus mahdollistaa DCi- ja I-Tech HD -sarjan vahvistimilla toimivien järjestelmien integroitumisen täysin QSC Q-Sys -ratkaisuihin ja tarjoaa korkean tason pääsyn kriittisiin parametreihin reaaliaikaista monitorointia ja järjestelmän valvontaa varten.

  • Monitoroitavia toimintoja ovat mittaus, vianvalvonta ja lähtökuormituksen valvonta
  • Pääsy parametreihin pilottiäänen kuormituksen monitorointia varten
  • Presettien kutsumistoiminto
  • Kaikkiin parametreihin pääsee käsiksi Pinsin kautta
  • Integroituu Q-Sys-tapahtumalokitoimintoon

HUOMAA: Järjestelmän konfigurointiin tarvitaan olemassa oleva HARMAN HiQnet Audio Architect -ohjelmisto ja JBL Performance Manager -ohjelmisto.

 

HANKI Q-SYS PLUGIN

Jos haluat ladata laajennuksen Crown-verkkosivustolta, löydät sen minkä tahansa DCi- tai I-Tech HD -vahvistimen tuotesivun Lataukset/Ohjelmisto-osiosta tai näistä linkeistä: DCi plugin / I-Tech plugin

 

KATSO VIDEO

Uuden Q-Sys-monitorointilaajennuksen yleiskatsaus

 

 

PÄIVITYS 2: UUDET BIM-OBJEKTIT JA 2D- JA 3D-PIIRUSTUKSET

Nyt saatavana DCi- ja I-Tech HD -vahvistimille.

Uusien BIM-tiedostojen (Building Information Modeling) avulla arkkitehdit, rakennusinsinöörit ja järjestelmäsuunnittelijat voivat kuvata Crown-vahvistimia ja monia niiden ominaisuuksia Revit-malleissa. Kaikkiin DCi- ja I-Tech-HD-malleihin on nyt saatavilla uusia BIM-malleja, jotka mahdollistavat tarkan projektin visualisoinnin ja tietojen mallintamisen.

Lisäksi päivitetyt 2D- ja 3D-CAD-mallit ovat nyt saatavilla sisällytettäväksi suosittuihin CAD-ohjelmistoihin, kuten AutoCAD, Sketchup, Vectorworks jne.

HANKI UUDET BIM-MALLIT

Uudet BIM-mallit voidaan ladata minkä tahansa Crown DCi- tai I-Tech HD -vahvistimen tuotetietosivun Lataukset/ohjelmistot-osiosta. Esim. I-Tech 4 x 3500HD / DCi 4|600N

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi