Martin Mac Ultra – Uusi standardi

Teatteri- ja ammattivalaistus
29.03.2021

Martinin kaikkien aikojen suurin kehitysprojekti on valmis ja täällä. Uudet Mac Ultra Performance ja Mac Ultra Wash nostavat riman uusiin korkeuksiin isojen liikkuvien valojen joukossa.

Valtava valoteho koko Zoom:in käyttöalueella, täysin uusi rajausveitsijärjestelmä, teräväpiirtoinen optiikka ja todella alhainen melutaso takaavat, että Mac Ultra-sarjan valaisimet toimivat kaikilla keikoilla vuosien ajan.

Molemmat versiot käyttävät valonlähteenä täysin uutta Martinin itse suunnittelemaa 1150W:n tehoista LED-valonlähdettä. Tämä yli 50000 tuntia kestävä valonlähde takaa tarkat himmennykset, terävät strobon iskut ja uniikit Martin Animotion™ -efektit.

Martin Mac Ultra Performance

Suunniteltu isoimpien keikkojen työkaluksi teatterista stadioneille. Uskomaton 46500 lumenin valoteho takaa, että mikään areena ei ole liian iso Mac Ultra Performancelle.

Ominaisuuksista löytyy 1:7 zoom-alue ja hienovarainen tarkennusjärjestelmä, joiden ansiosta optiikka on erittäin terävä. Martineista tuttu värinsekoitus, säädettävä värilämpötilan korjaus ja värikiekko. Täysin uusi rajausveitsijärjestelmä, kaksi gobo-kiekkoa pyörivillä goboilla, animaatiokiekko, iris, frost ja prirma. Sekä erittäin tarkasti totteleva pan- ja tilt ohjaus. Kaikki tämä on saatu pakattua kompakteihin kuoriin, joista on helposti tunnitettavissa Martin-design.

Kokonaispaino on luokassaan kohtuullinen 44kg. Ja äänitaso on todella alhainen 32 dB(A).

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Martin Mac Ultra Wash

Mac Ultra Wash on paluu väripesu-heittimien juurille. Valtava 63500 lumenin valoteho joka tulee ulos isosta 220mm halkaisialtaan olevasta linssistä takaa, että valoteho ei heti lopu kesken.

Valotehon takia ominaisuuksia on hieman vähemmän kuin Performance mallissa. Kaikki väripesuheittimeen tarpeellinen on kuitenkin saatu pakattua mukaan. Ominaisuuksina on värinsekoitus, säädettävä värilämpötilan korjaus, värikiekko ja moottoroitu frost.

Konaispainoa Mac Ultra Wash:lla on 39kg. Ja äänitaso hiljaisimmillaan on 33 dB(A).

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

Haluatko demon?

Testilaitteet ovat jo matkalla meille demovarastoon. Ole nopea ja ota yhteyttä Studiotecin valo-osaston asiantuntijoihin ja varmista itsellesi sopiva testi ajankohta.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi

Kuittinen Jussi

Myyntipäällikkö
Professional Lighting

044 735 8213

jussi.kuittinen [at] studiotec.fi