Kokous- ja kongressihotelli Majvik siirtyi laseraikaan

Toimitila / Yritysratkaisut
01.11.2016

Studiotec Oy,n pitkäaikainen asiakas Majvik, joka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset ja toimivat kokoustilat, siirtyi laseraikaan uusimalla isoimman salin pääprojektorin Epson EB-L1100U 6000 Ansi, WUXGA laserprojektoriin. Vaikka kuvan levys on yli 4 metriä Epsonin loistava kuvanlaatu takaa sen että läheltäkin katsottaessa kuva on erittäin tarkka.

 

Studiotec Oy on vuosien varrella rakentanut eritasoisia av-järjestelmiä sekä uusinut laitteita kyseiseen kohteeseen. Majvik on aiemmin hankkinut tiloihinsa Epsonin järeämpää mallisarjaa koostuen EB-G4000, EB-G5000, EB-G6000 sekä EB-G7000 sarjan projektoreita. Erilaisia kokoustiloja Majvikissä on parikymmentä, varustettuna eritasoisilla av-järjestelmillä. Järjestelmät koostuvat pääasiassa AMX ohjausjärjestelmistä, Crown vahvistimista, JBL kaiuttimista sekä BSS DSP prosessoreista.

Studiotecin toimittamien laadukkaiden ja helppokäyttöisten av-järjestelmien avulla, Majvikissa järjestettävissä tilaisuuksissa voit huoletta keskittyä itse asiaan ja luottaa tekonologian toimivuuteen.

 

http://majvik.fi/

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.