Kali Audio IN-5

Äänentoisto / Pro Audio
Toimitila / Yritysratkaisut
18.02.2021

Nimensäkin puolesta Kaliforniaan viittava kaiutinmerkki on jo kolmen vuoden ajan luonut erinomaista mainetta "parhaana alle $500" -studiomonitorina, kuten lehtiarvosteluja on mainostettu. Erinomaiset 2-tiemonitorit, joissa erotteleva ja miellyttävä yläpää yhdistyy potkivaan sekä selkeään bassoon saivat tovi sitten täydennykseksi 8-tuumaisen 3-tiemallin. Nyt sarjaa täydennetään 5-tuumaisella vaihtoehdolla. 

Kali Audion IN-sarjan monitoreja on kehuttu erinomaisen stereokuvan ja keskialueen erottelun osalta mm. kommenteilla: "Ai, tässä kappaleessa oli tuollainen kaiku kitaroissa". Bassotoisto on riittänyt projekti- ja kotistudioissa vallan hyvin ilman subbariakin ja myymäläkalustukseen on saatu siisti kaiutin, jolla voisi miltei pitää kahvilassa firmadiscon. IN-5 -malli tarjoaa käytännössä saman bassovasteen ja äänenpaineen eli laadukasta ääntä riittää virallisempaankin työskentelyyn 2 metrin etäisyydeltä tai vähän isommalle joukolle. 
Jotta hyvän soundin aikaansaaminen eri tiloissa ja käyttötarkoituksissa olisi mahdollisimman helppoa, on kaiuttimen takapaneeliin kuvailtu selkeästi eri asetelmat (esim. pöydällä alle 50cm seinästä) ja valmiiksi optimoidut EQ-käyrät saa helposti valittua DIP-kytkimillä ilman monimutkaisia mittauksia. 

Kali Audion monitorit sopivat niin projektistudion pääkaiuttimiksi kuin isomman pajan kakkoskaiuttimiksi, mutta vaikka itse kaiuttimissa ei ole suoraan kiinnitys- ja ripustuspisteitä, niin on niitä myös käytetty erilaisiin asennusprojekteihin hyvällä menestyksellä. 

Studiotec myöntää Kali Audion tuotteille 3 vuoden takuun ja tuotteita on helposti saatavana musiikkikaupoista ja hifiliikkeistä ympäri maata. 

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Siren Perttu

Tuotepäällikkö

040 486 8884

perttu.siren [at] studiotec.fi