Ghielmetiltä uusia Dante-laitteita

Äänituotanto / Broadcast
26.04.2021

Ghielmetti on tuonut markkinoille kaksi erittäin mielenkiintoista Dante-laitetta: Dante-monitorointilaitteen GMS 3164 Dante sekä Danten analogiseen maailmaan yhdistävän laitteen GDP 1132 Dante.

 

GMS 3164 Dante

GMS 3164 Dante on ammattimainen valvontajärjestelmä Danten verkkoverkkojärjestelmiin. GMS 3164 Dante -laitteella voidaan tarkkailla kaikkia Dante-lähteitä verkossa, eikä Dante Controller -ohjelmistoa välttämättä tarvita. 2.2" näytöllä voidaan seurata visuaalisesti jopa 64:ää esivalittua kanavaa.  Sisäänrakennetuilla 16 mikserillä voidaan sekoittaa jopa 64 Dante-kanavaa ja lähettää valmis kooste takaisin Dante-verkoon. Laitteessa on myös liitäntä kuulokkeille ja sisäänrakennetut kaiuttimet, joten perinteinen analoginen monitorointi onnistuu myös.

 

GDP 1132 Dante

GDP 1132 Danten avulla voidaan yhdistää digitaalinen Dante-maailma ja analogiset liittimet. Sekä digitaaliset että analogiset signaalit on reititetty sisäisen äänimikserin kautta, joka mahdollistaa useiden Dante-signaalien miksaamisen yhteen analogiseen signaliin ja päinvastoin, usean analogisen signaalin miksaamisen yhteen Dante-kanavaan. Laitteen hallinnointi ja monitorointi onnistuu verkon yli selaimessa tai etupaneelista. Sähkön saanti on varmennettu kahdella virtalähteellä.
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tsyganok Dmitri

Tuotepäällikkö

044 067 8028

dmitri.tsyganok [at] studiotec.fi