ETC ArcSystem päivittää valaistuksesi laadukkaasti LED-aikaan

Teatteri- ja ammattivalaistus
27.02.2020

Helppo asennus, korkealaatuinen valo ja erinomainen himmennys on ollut ETC ArcSystemin LED-tuotteiden kehityksen lähtökohta. Korkealaatuinen optiikka, valinnainen halogeeni-simulointi himmennyksessä sekä vaihtoehdot avauskulmassa, värilämpötilassa ja ohjauksessa ovat Arc Systemin ylpeydenaiheita.

Matalalla energiankulutuksella, passiivijäähdytyksellä  ja valinnaisella ArcMesh-ohjauksella saavutetaan 70% - 90% energiansäästö. Näin uusittu valaistus maksaa itsensä takaisin 2 - 5 vuodessa.

 

ArcLamp

Kun valonlaatu ja pehmeä himmennys on pääasia, on ArcLamp rakaisusi LED-valaistukseen siirryttäessä. Kompakti 4,4W:n LED ArcLamp auttaa säästämään 90% energiaa ja sisältää portaattoman himmennyksen 100%:sti pimeäksi ja takaisin tinkimättä valon laadusta. Saatavilla yleisimmillä lampunkannoilla mm. E14 ja E27.

 

Pro Multi-Cell

Pro Multi-Cell valaisimet on tehty kestäviksi ja on saatavilla useina eri versioina. Kahdella, neljällä tai kahdeksalla valonlähteellä varustetusta versiosta löytyy oikea ratkaisu joka tilan valaisuun. Passiivinen jäähdytys takaa täydellisen hiljaisuuden ja korkealuokkainen valo (CRI yli 90) soveltuu jokaiseen käyttökohteeseen.

Pro One-Cell

Valitse Pro One-Cell, silloin kun vaadit valoltasi parhaita ominaisuuksia: CRI yli 90, passivijäähdytys, useita vaihtoehtoja värilämpötilassa ja avauskulmissa. Portaaton himmennys ja valinnainen halogeeni-simulointi, sekä eri kokovaihtoehdot mahdollistavat käytön tilassa kuin tilassa.


 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi

Peltonen Rami

Tuotepäällikkö
Professional light, Rigging and
Dj equipment

044 735 8203

rami.peltonen [at] studiotec.fi

Kuittinen Jussi

Myyntipäällikkö
Professional Lighting

044 735 8213

jussi.kuittinen [at] studiotec.fi