Bluesound Professional uutuus – BSP200 Network Streaming Speaker

17.06.2021

Uudessa PoE-kaiuttimessa on huippuluokan äänenlaatu sekä erinomaiset suoratoisto- ja verkotusominaisuudet.

Bluesound Professional -tuotteet ovat laitteistojen ja ohjelmistojen yhdistelmä, joka on suunniteltu tuottamaan korkealaatuinen verkotettu äänijärjestelmä erityisesti vähittäiskauppoja, baareja, ravintoloita, hotelleja, kuntosaleja ja muita kaupallisia sovelluksia varten. Loppukäyttäjät voivat yhdistää ja hallita melkein mitä tahansa äänilähdettä, mukaan lukien suoratoistopalvelut, Internet-radiot ja verkkoon liitetyt kiintolevyt, kun taas integraattorit voivat luottavaisin mielin suunnitella ja asentaa laitteiston, joka on räkkiasennettava, integroituu saumattomasti älykkäisiin ohjaimiin ja kestää ammattimaista pitkäkestoista käyttöä. Bluesound Professional tarjoaa laadukkaan, monivyöhykkeisen äänenhallintaohjelmiston BluOS’n sekä kattavan valikoiman ohjaimia, suoratoistimia, vahvistimia ja kaiuttimia, joista voi rakentaa erittäin monimuotoisen julkisten tilojen äänijärjestelmän.

 

 BSP200 – all-in-one PoE -ratkaisu

Uusi jäsen Bluesound Professional -tuoteperheeseen BSP200 on all-in-one PoE -ratkaisu, jossa on sisäänrakennettuna suoratoisto-ominaisuudet ja näppärä  BluOS-sovelluksen hallinta. BSP200 on saatavana valkoisena tai mustana mattapintaisena.

BSP200:n virtalähteenä toimii Power over Ethernet (PoE+), joka mahdollistaa yhden johdon yhteyden kaiuttimeen sekä virran että äänen tuottamiseksi. BSP200-kaiuttimen soitin perustuu vakiintuneeseen BluOS-alustaan ​​ja pystyy toistamaan ja jakamaan sisältöä paikallisverkkotallennustilasta sekä lukuisista suoratoistopalveluista, mukaan lukien jotkut erityisesti kaupalliseen käyttöön suunnitellut, kuten SoundMachine, Custom Channels , QSIC, SiriusXM Music for Business ja Internet-radioasemat.

Käytettävissä myös stereokonfiguraatiossa sekä laajoissa monihuone-äänijärjestelmissä

BSP200-paria voidaan käyttää itsenäisen käytön lisäksi stereokonfiguraatiossa. BSP200 voi olla osa myös suurempaa BluOS-järjestelmää, mikä mahdollistaa ryhmittelyn käyttäjän määrittelemiin minkä tahansa kokoisiin ryhmiin muiden BSP200-yksiköiden ja / tai muiden verkossa olevien Bluesound Professional -soittimien, kaiuttimien ja päätteiden kanssa.

BSP200’ssa on 3,5” bassoelementti ja 1” HF-driver joita ohjaa 23W tehokas vahvistin jossa on myös pienitehoinen valmiustila. Kaiuttimen taajuusvaste on 45Hz - 20kHz ja järjestelmän THD+N on 0,003% täydellä nimellisteholla. Sisäänrakennettu DSP mahdollistaa taajuuskorjauksen ym. äänenkäsittelyn. Sisältöä voi käyttää Ethernet-verkon kautta häiriöttömään suoratoistoon. USB-tulo lisää järjestelmän kykyä tarjoamalla liitettyihin asemiin tallennettujen tiedostojen toiston. Korkean hyötysuhteen elektroniikka ja komponentit tuottavat max 102dB’n äänenpaineen (käyttäen PoE+).

Hallinta

Kaiuttimen hallinta voidaan suorittaa helposti millä tahansa Windows- tai Mac-tietokoneella sekä iOS- tai Android-puhelimella tai -tabletilla sekä myös Bluesound Professional CP100 -seinäkiinnitysohjaimella. Järjestelmä on kontrolloitavissa myös kaikilla johtavilla ohjausjärjestelmillä (Control4, RTI, Crestron, Neets, jne.). Kattava suojausasetukset estävät järjestelmän luvattoman hallinnan.

Lisävarusteet

Lisävarusteena saatavan kiinnikkeen avulla kaiutin on seinäasennettava ja säädettävissä 40 astetta pystysuunnassa sekä 360 astetta vaakasuunnassa. PoE-virtalähde tekee soittimesta helpon asentaa muutamassa minuutissa yhdellä Ethernet-kaapelilla.

 

Bluesound Professional BSP200 tärkeimmät ominaisuudet:

  • Täyden taajuusalueen verkkotettava kaiutinjärjestelmä
  • Yhden johtimen PoE+ -liitäntä sekä virtalähteelle että äänelle
  • Kaksi BSP200-laitetta voi muodostaa pariliitoksen stereokonfiguraatiossa
  • Joustava ja rajoittamaton vyöhykkeiden ryhmittely BluOS-järjestelmässä
  • Integrointi paikallisen verkon sisällön tallennustilaan
  • Hi-Res-äänen tuki jopa 192kHz / 24-bit
  • MQA-sisällön tuki

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Channel Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi