Back to the office

Toimitila / Yritysratkaisut
10.05.2021

Onko yrityksenne palaamassa takaisin uuteen normaaliin? Etätyön osuus vähenee, mutta ei palaa sille tasolle mitä se oli ennen koronaa. Etätöitä tehdään arvion mukaan jatkossakin enemmän kuin ennen koronaa. Onko toimistosi neuvottelutilojen av-ratkaisut sillä tasolla, että tämä uusi normaali eli ns hybridipalaverit ovat mahdollisia?

Hybridipalaverit tiimien kesken ja asiakkaiden kanssa tarkoittaa sitä, että osa on toimistolla neuvotteluhuoneessa ja osa osallistuu etänä palaveriin. Neuvottelutilojen av-laitteiden tulee tukea tätä saumattomasti ja niiden tulee olla käyttäjille helppokäyttöistä. Nyt lähes kaikki etänä töitä tehneet ovat oppineet käyttämään tietokoneen kameraa ja ääntä, mutta toimiiko se samoin yrityksesi neuvotteluhuoneessa? Ison näytön lisäksi neuvotteluhuoneessa olisi hyvä olla erilliset kamerat, mikrofonit ja kaiuttimet, jotta hybridipalaveri onnistuu.  Av-laitteiden tulee olla helppokäyttöisiä, jottei joka palaverin aloitukseen mene 5 - 15 minuuttia laitteiden säätämiseen.

Oli yrityksesi käyttämä etäneuvottelusovellus mikä hyvänsä, niin Studiotec tarjoaa toimivat ja helppokäyttöiset av-ratkaisut kaikkiin tiloihin
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tuononen Jarmo

Myyntipäällikkö

Enterprise Solutions

050 555 3504

jarmo.tuononen [at] studiotec.fi