Audio-Technican uudet Lavalier -mikrofonit

Äänentoisto / Pro Audio
10.12.2021

Audio-Technica BP898 (Cardioid) ja BP899 (Omnidirectional) subminiature Condenser Lavalier -mikrofonit

Audio-Technica tuo markkinoille uudet pienikokoiset kardioidi- ja omni-suuntakuvioiset lavalier-mikrofonit. Nämä korvaavat olemassa olevat AT898- ja AT899-mallit ja niihin on saatavana useita eri liitäntöjä (langalliseen tai langattomaan käyttöön).

 

Audio-Technica BP898 (Cardioid)

BP898:sta on saatavana viisi mustaksi viimeisteltyä mallia, joissa kaikissa on kiinteästi kiinnitetyt kaapelit ja vaihtelevat pääte- ja tehokonfiguraatiot. Myös jokaisessa BP899-vaihtoehdossa on kiinteästi kiinnitetyt kaapelit, vaihtelevat pääte- ja tehokonfiguraatiot sekä musta tai teatteribeige viimeistely.

Molempien mikrofonien laaja dynaaminen alue ja korkeiden äänenpainetasojen sietokyky takaavat ymmärrettävän, luonnolliselta kuulostavan äänen, joka sopii erinomaisesti näyttämö- ja TV-esiintyjien, luennoitsijoiden ja kirkonmiesten käyttöön. Pienikokoisina (halkaisija vain 5,3mm) mikrofonit ovat ihanteellisia sovelluksiin, joissa mikrofonin näkyvyys halutaan minimoida.

Jos tarvitaan suuntaavaa mikrofonia lähietäisyydeltä, suositellaan BP898:a kardioidikapselilla. BP898-kardioidielementin ominaisuus on vahva proximity-efekti (käytettäessaä lähietäisyydellä), mikä tukevoittaa käyttäjän ääntä. Jos mikrofonia on käytettävä suuremmalla etäisyydellä, suositellaan BP899:ä, jossa on pallosuuntakuvioinen kapseli.

 

Audio-Technica BP899 (Omnidirectional) 

BP899:ssä on avoin kalvorakenne maksimaalisen taajuusvasteen saavuttamiseksi suojaverkolla, joka hylkii hikeä ja muuta kosteutta sekä kestää kovaa käsittelyä. Mikrofonin mukana tulee tuulisuoja, joka voidaan kiinnittää mikrofoniin parantamaan ymmärrettävyyttä ja ohjaamaan hien ja kosteuden pois.

Menestyksekkäiden AT898- ja AT899-lavalier-mikrofonien suorituskykyyn BP898 ja BP899 tarjoavat merkittäviä päivityksiä, mukaan lukien laadukkaamman kaapelirakenteen. Uusi uretaanielastomeerikaapeli, jossa on kaksoisspiraalinen suojajohdin, tarjoaa äärimmäistä joustavuutta, lujuutta ja kulutuskestävyyttä ja kaapelin signaalilinjassa käytetään erittäin kestävää CuSn-seosta [kupari ja tina], joka parantaa huomattavasti korroosiokestävyyttä ja pidentää käyttöikää. Kaapeleissa on myös parannetut liittimet, jotka sietävät paremmin kosteutta. Mukana tuleva vaatepidike sisältää 16 erilaista kulmasäätöä ja kaksi vedonpoistopistettä, jotka helpottavat kaapelin reititystä ja eristämistä mekaanisesta melusta. Kaksi uutta mukana tulevaa tuulisuojaa napsahtavat kiinni mikrofoniin lukolla, joka pitää ne kiinni mikrofonissa. Mikrofonien kapselit on asennettu kestävään metallikoteloon suojaamaan elektronisia piirejä ulkoiselta sähkömagneettiselta kohinalta. Molemmat mikrofonit ovat RoHS-yhteensopivia.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Channel Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi