Audio-Technica ATDM-1012 digitaalinen automaattimikseri

16.08.2022

Audio-Technica ATDM-1012 Digitaalinen automaattimikseri on joustava ja helppokäyttöinen ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin, hotelli-, yritys-, oikeussali- ym. vaativiin ympäristöihin tai tilanteisiin, joissa miksaus-miinus -toiminto tai äänen poiminta vaaditaan tietyiltä tilan alueilta.

1U, 19 tuuman räkkiin asennettava ATDM-1012 on 14 sisääntulon / 12 ryhmän matriisimikseri, jossa on 10 mikrofoni/linjatuloa korkealaatuisilla esivahvistimilla ja kahdella stereotuloparilla, USB-audio I/O, kahdeksan balansoitua lähtöä ja kaksi balansoimatonta stereolähtöä. Kymmenen ylimääräistä digitaalituloa voidaan lisätä joko AT-LINK-digitaalisen liitännän tai Danten kautta (Dante-yhteensopivalla ATDM-1012DAN-versiolla).

Jokainen tulokanava on varustettu vaiheenkäännöllä, low cut -suodattimella ja nelikaistaisella parametrisella taajuuskorjaimella - ne voidaan määrittää mihin tahansa 12 ryhmästä yksilöllisellä äänenvoimakkuuden säädöllä reititysmatriisin kautta. Älykkäät automiksausominaisuudet tarjoavat neljä erillistä ryhmää, ja ne voivat olla joko gain sharing- tai gating miksauksia. Lisäksi kymmenen AEC:tä, kymmenen kompressoria/de-esseria ja kahdeksan kierronvaimenninta voidaan määrittää vapaasti mille tahansa tulo- tai lähtökanavalle erinomaisen äänentoiston varmistamiseksi.

Suuremmissa tiloissa ATDM-1012:een voidaan liittää kaksi riippuvaa ES954-mikrofonijärjestelmää, jolloin mikseri voi ohjata mikrofonin neljän kapselin vaaka- ja pystysuuntaa täydellisen peiton saavuttamiseksi.

Neuvotteluhuoneissa voidaan käyttää  ATND1061 älymikrofonia kytkettynä suoraan ATDM-1012 mikseriin AT-link kytkennällä ilman kytkimiä.

ATDM-1012:n monipuolista, erittäin muokattavissa olevaa luonnetta täydentää sen helppokäyttöisyys, etupaneelista tehdyt äänen tulo-/lähtöasetukset ja Web Remote Manager -ohjelmistosovelluksen kautta suoritettava tarkempi ohjaus. Lisäksi mikseriä voidaan ohjata IP Remote -protokollan kautta.

 

Ominaisuudet

  • Laadukkaat mikrofoni-/linjatulot erillisillä vahvistimilla ja etäohjauksella ohjattavat mikrofonin esivahvistimet
  • Integroitavissa mikseriin
  • Täysmatriisimikseri joustavilla tulo-/lähtömäärityksillä
  • USB-audio I/O (1 stereotulo ja 1 stereolähtö)
  • Akustinen kaiunvaimennus (AEC) ja melunvaimennus (NC) käytettäväksi
  • Jopa 10 mikrofonitulolla
  • Audio-Technica LINK -tuki jopa kahdeksaan ATDM-laitteeseen
  • Saatavilla Dante-yhteensopiva malli (ATDM-1012DAN)
  • Asennettavissa 19 tuuman räkkiin (1U)

 

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Channel Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi