Uudet JBL VTX- ja SRX -kaiutinjärjestelmät tien päällä

Äänentoisto / Pro Audio
15.04.2024

Varaa aika koekuunteluun

Lämmin tervehdys Studiotecin Pro Audio -osastolta!

Olemme todella innoissamme, kun saimme uudet JBL-linjasäteilijät pystytettyä ja soimaan meidän konttorilla. Kuulostaa omiin korviin aivan mahtavalta – näissä yhdistyy voima ja korvia hemmotteleva kauneus!

Jos kiinnostaa tutustua asiaan tarkemmin, niin Studiotec-paku starttaa tien päälle ja levitämme hyvää sanomaa saleissa, klubeilla ja rental-firmojen varastoilla ympäri maan.

JBL VTX

Kompakti VTX A6 tarjoaa äänenpainetta peräti 134 dB ja on soundimaailmaltaan yhteensopiva raskaan sarjan VTX A8 ja VTX A12 linjasäteilijöiden kanssa. Sisältä löytyy kaksi 6,5 tuumaista JBL 2186J neodymium elementtiä ja yksi 3-tuumainen neodymium kompressioajettu diskanttielementti. VTX-sarjaan saa myös 18” subeja, mutta demosetissä on neljä JBL B15 subia, joiden alta voi lennättää kaiutinpinkan taikka stäkätä maaraudalla subien päältä ylöspäin. Kaiutinjärjestelmää ajetaan Crown I-Tech DSP-vahvistimilla. 

JBL SRX

Aktiivinen 2-tiekaiutin SRX 906 (LF 400w, HF 200w) on kooltaan ja kokoonpanoltaan VTX A6 kaltainen, mutta polypropyleenirunkoinen. Demosetissä on 4kpl JBL SRX918S subia. Saatavilla on myös tupla-10-tuumainen SRX910 säteilijä ja 2x18” subi SRX928S. 

Innovatiivisten riggausoptioiden ansiosta kumpikin sarja on äärimmäisen kätevä pystyttää maasta tai lentoon ja kaiuttimet liikkuvat sujuvasti fiksuissa neljän palan laatikoissa.

 

Laita viestiä ja sovitaan treffit!

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Kaltala Petri

Myyntipäällikkö, Pro Audio

040 5858 600

petri.kaltala [at] studiotec.fi

Piiponniemi Veli

Myyntipäällikkö, Pro Audio

040 9000 955

veli.piiponniemi [at] studiotec.fi