Martin MAC Viper XIP

Arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaistus
29.04.2024

Martin MAC Viper XIP on seuraavan sukupolven, Viper-luokan liikkuva valo. Se yhdistää legendaarisen Viper-suorituskyvyn, Martin XIP:n älykkään säänkestävän teknologian ja vankimmat Martinin koskaan kehittämät ominaisuudet. MAC Viper XIP perustuu luokkansa parhaisiin ominaisuuksiin, jotka määrittelivät ikonisen Viper-malliston. Mukaan lukien Viper Profile, Performance, Wash ja Wash DX.

MAC Viper XIP:n tehokkaan valotehon ja innovatiivisen patentoidun XIP veden- ja pölyntunkeutumissuojan yhdistelmä tekee siitä ihanteellisen tilapäisiin ympärivuotisiin ulkotapahtumiin. Se takaa myös poikkeuksellisen alhaiset melutasot sisäkäytössä. Martin Professionalin omalla räätälöidyllä valonlähteellä varustettu MAC Viper XIP vapauttaa vaikuttavan 5°:n kapean, teräväpiirtoisen ja suuren kontrastin valokiilan. Varmistaen ennennäkemättömän valovoiman säilymisen koko zoomausalueella.

MAC Viper XIP:n 28 000 lumenin valoteho on suurempi kuin monen kilpailijan tehokkaampien tuotteiden vastaavat lukemat. Sen 5800 kelvinin värilämpötila varmistaa optimaalisen lähtökohdan valaistuksen tekijöille. Värilämpötilan säädön valkoinen piste on tarkasti mustan kappaleen käyrällä, ilman vihreä- tai magenta-siirtymää. Valon takaisinkierrätys (Light Recycling) gobojen kanssa mahdollistaa 25 % lisätehoa, kun goboja käytetään. Mikä parantaa entisestään suorituskykyä ja tehokkuutta. MAC Viper XIP ei ainoastaan ​​edistä liikkuvienvalojen tekniikkaa, vaan se tuo mukanaan uusia innovaatioita.
 

  • 760 W:n patentoitu LED-valonlähde
  • Valaisimen valoteho: 28 000 lumenia
  • 1:9 zoomausalue (5,7° - 51°)
  • Hiljainen jäähdytysjärjestelmä

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi

Kuittinen Jussi

Myyntipäällikkö
Professional Lighting

044 735 8213

jussi.kuittinen [at] studiotec.fi

Vanhanen Ville

Tuotepäällikkö, Pro AV

044 735 8207

ville.vanhanen [at] studiotec.fi