Martin MAC One

Teatteri- ja ammattivalaistus
09.12.2023

MAC One asettaa uuden standardin kompakteille liikkuville valoille. Se on vallankumouksellinen Beam, Wash ja Eye-Candy -valaisin kiehtovalla Fresnel-objektiivilla, joka muuttaa minkä tahansa esityksen tai tapahtuman poikkeukselliseksi visuaaliseksi spektaakkeliksi. Kompakti, kevyt ja erittäin monipuolinen MAC One määrittelee uuden kompaktin valaistuksen luokan.

MAC One loistaa kolmella tehokkaalla ominaisuudella. Ensinnäkin sen kapea, korkean intensiteetin säde antaa saman voiman kuin suuremmat, raskaammat valaisimet mahdollistaen näyttävät ja eloisat ilmaefektit. Toiseksi sen upea Fresnel-linssi luo pehmeän pesun 4–27 asteen zoomausalueella, tarjoten mukaansatempaavia visuaalisia tehosteita. Vankat ominaisuudet täydentää innovatiivinen taustavalojärjestelmä (Aura), jonka objektiivissa on 24 RGB-LEDiä, jotka takaavat ikimuistoisen ja näyttävän visuaalisen kokemuksen.

Vaikuttavalla 2 400 lm:n teholla ja kapealla 300 000 cd:n säteen intensiteetillä MAC Onen suorituskyky on vertaansa vailla luokassaan. Voimanlähteenä on räätälöity 120 W RGBL (Punainen, Vihreä, Sininen, Lime) LED-valonlähde, se varmistaa paremman valonlaadun (CRI, TM-30, TLCI) kuin perinteiset RGBW-valaisimet.

 

  • Valoteho: 2400 lm
  • 150 mm Fresnel linssi
  • 4 to 27° zoom
  • Theater / Broadcast mode 23.0 dB(A)
  • Paino: 4.4 kg

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi

Kuittinen Jussi

Myyntipäällikkö
Professional Lighting

044 735 8213

jussi.kuittinen [at] studiotec.fi