Martin Exterior Wash Pro

Arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaistus
04.03.2024

Exterior Wash Pro -tuoteperhe on käyttäjäystävällinen ja monipuolinen. Saatavana QUAD- ja CTC-versioina, joissa kustakin on neljä kokoa. Nämä valaisimet tarjoavat helpon asennuksen ja avauskulman vaihdon, mikä tekee niistä ihanteellisia erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien isojen kohteiden valaistuksen.

QUAD-versiot erottuvat vertaansa vailla olevasta värintoistokyvystään. Tunnettu Martinin tehtaan värikalibrointi varmistaa värien yhtenäisyyden. Sekä tarjoaa erillisen värilämpötilan säätökanavan, joka ulottuu välille 1 000 K - 12 500 K. Integroitu värientehostustekniikka (Color boost), antaa kylläisiä ja miksattuja värejä jopa kolme kertaa kirkkaampia kuin aiemmat mallit.

CTC-versiot tarjoavat laajennetun värilämpötila-alueen, joka vaihtelee välillä 2 400 K - 6 500 K. Tämä sisältää lämpimät (2 400 K), Medium (4 000 K) ja Kylmät (6 500 K) LEDit värilämpötilan hallintaan ja parannetuun valkoisen valon laatuun.

Kompaktimman rakenteen ansiosta nämä valaisimet integroituvat saumattomasti moniin ympäristöihin ja ne sopivat täydellisesti pysyviä ulkoasennuksia suunnitteleville valaistussuunnittelijoille. Kohteita ovat mm. stadionit, areenat, teemapuistot, lomakeskukset, hotellit, kasinot, sillat, risteilyalukset, ostoskeskukset, kirkot ja vastaavat. Kestävyys ja vastuullisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Nämä valaisimet täyttävät tiukat ympäristöstandardit. Niillä on 5 vuoden takuu ja ne toimitetaan ympäristöystävällisissä pakkauksissa.

Nyt meiltä löytyy jo sekä QUAD- että CTC-mallien S-koon valaisimet demoon!

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi

Kuittinen Jussi

Myyntipäällikkö
Professional Lighting

044 735 8213

jussi.kuittinen [at] studiotec.fi