Mackie tuo markkinoille innovatiivisia uusia tuotteita sisällöntuottajille ja muusikoille

Äänentoisto / Pro Audio
25.04.2024

Mackie saattaa meidät äänituotannon tulevaisuuteen kahdeksalla uudella ratkaisulla suoratoistoon, podcasteihin, tallentamiseen ja live-esitykseen

Mackie’lla on nyt kahdeksan uutta tuotetta, jotka sisältävät joitakin täysin uusia konsepteja, mukaan lukien kokeilu videoiden parissa, päivityksiä tuotteisiin ja suosittujen sarjojen laajennuksia.

Mackie-tyyliin nämä tuotteet on suunniteltu helpottamaan luovien ihmisten elämää tuottamalla ammattimaisia tuloksia.

Mackie DLZ Creator XS

Mackie DLZ Creator XS on kompakti digitaalinen mikseri, jonka avulla sisällöntuottajat voivat saada nopeasti ammattimaisia tuloksia podcasteista, YouTubesta ja suoratoistosta. DLZ Creator XS sisältää saman DSP-prosessointitehon ja ominaisuudet kuin “isosiskonsa” DLZ Creator mukaan lukien Mix Agent™ -virtuaaliääniavustaja ja AutoMix.

 

Mackie MainStream

Mackie MainStream Integroi videon, äänen ja suoratoiston hallinnan tehokkaasti. Liitä vain mikrofoni, kamerat, pelikone sekä muut lähteet suoraan Mackie MainStreamiin ja saat tyylikkään all-in-one-ratkaisun, joka tuo tärkeät ohjaimet sormiesi ulottuville.

Yhdistä MainStreamin mukana tulevaan (mutta valinnaiseen) Mackie Matrix -ohjelmistoon, jolla voit reitittää ääntä, säätää miksaustasi, lisätä ja luoda tehosteita sekä käynnistää ne 24:llä virtuaalisella painikkeella.

 

Mackie ShowBox 

Mackie ShowBox on akkukäyttöinen all-in-one voimanpesä, jonka avulla voit tehdä säätösi ja hallita live-ääntäsi missä tahansa. ShowBox tarjoaa äänitulot soolokeikoille ja pienille bändeille tarjoamalla vahvistimen, PA-kaiuttimen ja tehosteet, joita voit säätää irrotettavalla ohjaimella.

 

Mackie MobileMix

Mackie MobileMix on pieni äänimikseri, joka toimii USB-virralla. Se on helpoin tapa saada legendaarinen Mackien ääni DSLR-kameroihin, PA-järjestelmiin ja älypuhelinten asetuksiin. MobileMix tarjoaa ammattilaatuista ääntä live-äänestä suoratoistoon ja videotuotantoon pienessä paketissa, jonka alla on paikka ladattavalle akulle (myydään erikseen).

 

Mackie ProFXv3+

Mackie ProFXv3+ on sarja ammattimaisia analogisia miksereitä / USB-C-ääniliitäntöjä, joissa on tehokkaita ominaisuuksia studiolaatuisiin tallenteisiin ja live-lähetyksiin. Kanavissa on Onyx-esivahvistimet ja taajuuskorjaimeet, laitteessa tietokoneen äänisilmukka ja mahdollisuus tuoda puhelut Bluetooth®-yhteyden kautta. Kokonaisuutta voi muokata GigFX+ -tehosteilla, joita ohjataan värillisellä LCD-näytöllä. Malleja ovat ProFX6v3+ (6-kanavainen), ProFX10v3+ (10-kanavainen) ja ProFX12v3+ (12-kanavainen).

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö, kanavamyynti

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi