Mackie Thrash Go

Musiikkilaitteet ja soittimet
26.10.2023

Pääasiassa nuoremmille käyttäjille suunnattu, katu-uskottavalla nimellä varustettu Thrash -sarja on täydentynyt akulla varustetulla mallilla. Thrash212 Go on nimensä mukaisesti 12-tuumainen kaiutin, joka kulkee mukana niin trubaduurikeikalle, rantajumppaan, spontaaneihin tanssiesityksiin, DJ-keikalle kuin vaikka firmajuhlien & häiden puheenvuoroihin laiturinnokassa. Käytössä on simppeli kaksikanavainen mikseri voimakkuussäädöillä ja Bluetoothin kautta kaiuttimen voi linkittää myös stereopariksi. Ladattava ja helposti vaihdettava akku tarjoaa noin 10 tuntia soittoaikaa.

Kahvoja on sijoitettu sekä sivulle että ylhäälle kantamisen helpottamiseksi, mutta samalla myös ripustaminen/varmistaminen esim. kaiteeseen on mahdollista, sillä ikinä ei tiedä, millaisiin tilanteisiin kentällä joutuu. Piikkiteho on 300W ja paperilla kaiutin tarjoilee 125dB SPL (vertailuna Thump Go 115dB). Taajuusvaste on 52Hz-20kHz (-10dB), joten minikonsertit puistossa ja rantadiscot taittuvat näppärästi tällä kannettavalla työkalulla. 

Thrash -sarja on Mackien tuotepaletissa ajateltu yksinkertaistetuksi versioksi Thump -sarjasta ilman ylimääräisiä ominaisuuksia, mutta hintaluokassaan erinomaisella äänenlaadulla. Sarja onkin osoittautunut hittituotteeksi heidän valikoimassaan tarjoillessaan juuri niitä ominaisuuksia, joita parhaan hyötysuhteen rahoilleen haluava “nuorekas” käyttäjä etsii. 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö, kanavamyynti

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi