Listen Technologies – Listen IR

Toimitila / Yritysratkaisut
13.03.2023

Listen Technologies Studiotecin edustukseen

Listen Technologies suunnittelee ja valmistaa äänensiirtolaitteita, joilla  mahdollistetaan selkeä kuuntelukokemus ilman taustamelua. 

Olipa kyse sitten luokkahuoneesta, neuvotteluhuoneesta, suuresta stadionista tai teatterista, Listen Technologiesilla on oikea tuote vastaamaan tarpeitasi. 

 

Listen IR – Infrapunalähetimet ja -vastaanottimet

Infrapunatekniikkaa (IR) käytetään mm. oikeussaleissa, kokoushuoneissa tai vierekkäisissä luokkahuoneissa, joissa vahvistetun äänen on pysyttävä yksityisenä (ko. tilassa). 

IR-lähettimiä voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä. Kaikki kuulevat saman viestin samaan aikaan ilman viivettä.

Infrapunavastaanottimet ovat pieniä, kevyitä ja niitä voidaan käyttää esim. korvakuulokkeiden kanssa. Vastaanottimeen voidaan kytkeä myös ns. "kaulasilmukka", jolloin se palvelee kuulolaitetta käyttävää asiakasta. Hän kuulee oman kuulolaitteensa kautta äänen vastaanottimesta, jolloin tilassa ei tarvita erillistä induktiosilmukkajärjestelmää.

IR-järjestelmä mahdollistaa myös jopa neljän kielen tulkkauksen. Käyttäjä vain valitsee vastaanottimesta halutun kielen 1-4.

Listen Technologiesin patentoitujen elementtien avulla tuotantokustannuksia on saatu pienennettyä ja kuuntelukokemusta parannettua huomattavasti. 

 

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lönnberg Riku

Myyntipäällikkö,
Safety

050 351 3902

richard.lonnberg [at] studiotec.fi