Jyrki Rosenberg on nimetty Studiotec Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2023 alkaen

11.09.2023

Studiotecin hallitus on nimittänyt Jyrki Rosenbergin yhtiön toimitusjohtajaksi 1.10.2023 alkaen. Samalla yhtiön nykyinen toimitusjohtaja John-Axel Stråhlman siirtyy uuteen rooliin yhtiön sisällä.

Studiotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Wäck näkee Jyrkin tuoman kokemuksen merkittävänä investointina yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

"Studiotecin osaava ja kokenut tiimi saa Jyrkistä kansainvälisesti kokeneen johtajan, jonka liiketoimintaosaaminen tulee olemaan sekä Studiotecille että asiakkaillemme arvokasta. Studiotecin tarjoaman edelleen vahvistuessa asiakaslähtöisten toimintamallien kehittäminen tulee olemaan yksi uuden toimitusjohtajan tärkeistä tehtävistä", toteaa Ilkka.

Jyrkillä on pitkä kokemus media- ja teknologialiiketoiminnoista globaalisti. Hän on mm. johtanut Nokia Musiikkia ja F-Securen yritysliiketoimintaa, ja viimeksi toiminut Emberion Oy:n toimitusjohtajana. Teknologia- ja viihdeteollisuuden osaamisen lisäksi Jyrki tuo Studiotecille lisää vahvaa liiketoiminta- ja johtamisosaamista.

"Studiotec on maineikas ja arvostettu yritys, jonka henkilökunnan osaaminen on Suomessa omalla tasollaan. Olen äärimmäisen innostunut haasteesta päästä johtamaan tätä hienoa yritystä, tekemään työtä huipputiimin kanssa ja auttamaan asiakkaitamme vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttamisessa", Jyrki kommentoi nimitystään.

Nykyinen toimitusjohtaja John-Axel Stråhlman, tai ”Jonne”, siirtyy yhtiön sisällä uuteen rooliin, vastuullaan yhtiön maahantuontiliiketoiminta.

"Vuoden 2018 alusta lähtien, eli lähes kuusi vuotta, ehdin toimia yhtiön toimitusjohtajana ja työtä on kyllä riittänyt. Tuohon jaksoon osui mm. koronapandemia ja sen mittakaavan saatavuushaasteet, ettei ala ollut vastaavaa nähnyt. Pandemian seurausta on myös, että niin asiakkaamme kuin myös me itse teemme työtä aivan uudella tavalla. Maailma on muuttunut ja Studiotec sen mukana."

"Olemme äskettäin uusineet tärkeimmät sisäiset järjestelmämme (mm. ERP:in ja tukkuverkkokaupan), joten nyt on erinomainen hetki antaa kapula eteenpäin ja keskittyä vanhoihin haasteisiin, uudella fokuksella. Studiotec saa rautaisella kokemuksella varustetun johtajan ja olen ylpeä uudesta roolistani Studiotecin uudistuneessa johtoryhmässä", toteaa Jonne.

 

 

Studiotec Oy on kokonaisvaltainen audiovisuaalisen teknologian palvelutalo. Yrityksen osaaminen ja tarjonta kattaa vaativimmatkin äänentoisto-, valaistu-, esitys- ja turvatekniikan ratkaisut. Yhtiö edustaa Suomessa yksinoikeudella kymmeniä tuotemerkkejä, joista tärkeimpiin kuuluvat mm. AKG, JBL, Crown, Focusrite, Audio-Technica, ETC ja Martin Lighting. Merkittäviin viimeaikaisiin AV-toteutuksiin kuuluvat mm. Nokia Areena, Finavia Aukio Helsinki-Vantaan lentokentällä, Helsingin keskustakirjasto Oodi ja asiakkaina ovat mm. Yleisradio, Kansallisooppera, Helsingin kaupunginteatteri ja Verkkokauppa.com.

Lisätietoja

Ilkka Wäck
Hallituksen puheenjohtaja
ilkka.wack [at] faroscom.com


Jyrki Rosenberg
Toimitusjohtaja (1.10.2023 alkaen)
jyrki.rosenberg [at] studiotec.fi


John-Axel Stråhlman
Toimitusjohtaja (30.9.2023 asti)
Yksikön johtaja, maahantuonti (1.10.2023 alkaen)
john-axel.strahlman [at] studiotec.fi