JBL SLP – tyylikäs, matalaprofiilinen seinäkaiutinsarja

Äänentoisto / Pro Audio
04.09.2023

Tyylikkäät täyden kaistan seinäkaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänen sekä laajan ja tasaisen peiton tyylikkäässä matalaprofiilisessa kotelossa. Nämä laadukkaasti viimeistellyt kaiuttimet sulautuvat lähes mihin tahansa sisustusratkaisuun ja ovat saatavana sekä mustina että valkoisina. Kaiuttimet sopivat täydellisesti moniin kohteisiin, kuten korkeatasoisiin ravintoloihin, hotelleihin, lomakeskuksiin, vähittäiskauppoihin – kaikkiin asennussovelluksiin, jotka vaativat huomaamatonta, mutta eleganttia ilmettä.

Saatavana kaksi mallia, SLP12/T ja SLP14/T, molemmat valkoisena ja mustana

Molemmat mallit on varustettu muuntajalla käytettäväksi 70V/100V järjestelmissä ja ne voidaan kytkeä suoraan myös 8ohmin toimintaan. 40W (SLP12/T) tai 50W (SLP14/T) tehonkestolla kaiuttimet tuottavat puhtaan ja selkeän äänen kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Asennus on nopeaa ja helppoa mukana toimitetun seinäkiinnikkeen avulla; 15° alaspäin kallistettu peitto mahdollistaa asennuksen seinää vasten. Mukana toimitettu sadesuoja suojaa liitinkoteloa ulkosovelluksissa. Nämä tyylikkäästi viimeistellyt kaiuttimet – kansainvälisen muotoilupalkinnon voittajat teollisesta muotoilusta – täydentävät mitä tahansa sisustusta.

JBL SLP

Ominaisuudet
 

  • Kaiutinelementti: 75mm (SLP12/T) tai 100mm koaksiaali (SLP14/T)
  • Tehonkäsittely: 40W (SLP12/T) tai 50W (SLP14/T)
  • Mukana tuleva seinäkiinnike tekee asennuksesta helppoa
  • Mukana toimitettu sadesuoja suojaa liitinkoteloa suojatuissa ulkosovelluksissa
  • Käytettävissä 70V/100V järjestelmissä
  • Saatavana mustana tai valkoisena

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi