JBL IRX One

Äänentoisto / Pro Audio
25.10.2023

Niin isoista festariluokan line array -kaiuttimistaan kuin kannettavasta pilarikaiutinteknologiastaan tunnettu JBL esittelee uuden IRX ONE -mallin, joka yhdistää ammattimaisen äänenlaadun erittäin helppokäyttöiseen käyttökokemukseen. Opetusympäristöissä, hotelleissa, ravintoloissa ja usein myös muusikoiden käytössäkin kaivataan laitteistoa, joka tuottaa laadukkaan äänentoiston ilman monimutkaisia säätöjä. 

JBL IRX ONE pohjautuu suunnittelultaan ja muotoilultaan käänteentekeviin ONE ONE ja EON ONE Pro -malleihin. 6 kpl 2-tuumaista yläpään elementtiä takaa tasainen äänentoiston ensimmäisestä rivistä salin perälle asti. Parannettu 8-tuumainen subwoofer tuottaa luonnollisen kuuloisen basson 37,5 Hz saakka. 3-kanavainen digitaalinen mikseri tarjoaa tutut, helpot säädöt laajaan valikoimaan dbx ja Soundcraft -ominaisuuksia. JBL:n toisen sukupolven “kaikki yhdessä paketissa” -design on helppo kantaa ylpään putkien pakkautuessa rungon sisään.

IRX ONE tarjoaa 3 eri kuunteluvaihtoehtoa: ilman lisäputkea esim. pöydällä, yhdellä tai kahdella lisäputkella. Selkeä, perinteisen näköinen mikseri tarjoilee kahdessa kanavassa combi-littimet ja Phantom -virran ja kolmannessa kanavassa 6,3 plugitulon. Kanavissa on Bass, Treble, Gain ja Volume -säädöt ja laadukas Bluetooth-toisto menee suoraan masteriin ilman, että se vaatii omaa kanavaansa ja äänenvoimakkuutta voi helposti säätää sitten itse kännykästä/tabletista. Vaikka tällaista pilarikaiutinta on miltei mahdotonta saada kiertämään puhetilaisuuksissa tai käytettäessä kaiutinta yhtä aikaa yleisölle ja bändin monitorointiin, on käytössä DBX:n tuttu AFS -kierronvaimennus yhdellä napilla. Urheiluselostajat ja DJ:t arvostavat Ducking -toimintoa, joka  vaimentaa musiikin puheen/juonnon ajaksi. 6 EQ -asetusta (DJ, Flat, Speech, KTV, Cafe, Bright) takaa parhaan soundin ja hyötysuhteen kaikissa tilanteissa.

Lisäkaiuttimien ketjutusta varten on tarjolla vielä 6,3mm miksattu ulostulo. Laaja 160° x 80° -peittoalue ja 118dB SPL (1300W -vahvistin) takaavat sopivuuden kaikenlaisiin puhe- ja musiikkitilaisuuksiin luennoista DJ-iltamiin ja koko ravintolan täyttävään musiikkiin ilman, että aivan kaiuttimen vieressä istuvat asiakkaat häiriintyvät. 15,5kg keveys tekee kuljetuksesta helpon salista toiseen tai jopa pidempiäkin matkoja. JBL:n ammattikaiuttimien tapaan jokaiselle kappaleelle tehdään tehtaalla 100 tunnin rasitustesti ja IRX -sarja tarjoaa 3 vuoden takuun.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi