BSS Soundweb OMNI

Äänentoisto / Pro Audio
11.03.2024

Yli 40 vuoden ajan BSS on asettanut standardin signaalinkäsittelyinnovaatioille legendaarisilla tuotteillaan, kuten DPR-402 Compressor/Limiter, digitaalisesti ohjattu analoginen taajuuskorjain VARICURVE ja OMNIDRIVE-kaiuttimien hallintajärjestelmä. BSS mullisti digitaalisen signaalinkäsittelyn Soundweb Original -sarjalla, joka on maailman ensimmäinen avoimen arkkitehtuurin hajautettu DSP-ratkaisu, jota seurasi kehuttu Soundweb London -sarja, joka löytyy maailman arvostetuimmista asennuksista nykyään.

Tämän perinnön pohjalta BSS esittelee ylpeänä Soundweb OMNI:n, avoimen arkkitehtuurin DSP:n seuraavan sukupolven. BSS:n kaikkien aikojen tehokkaimman prosessorin sisältävä Soundweb OMNI palvelee hotellien ja ravintoloiden, suurten tilojen, yritysten, koulutuksen ja valtion laitosten monipuolisia tarpeita.

Soundweb OMNI -perhe yhdistää

  • yritystason prosessorit,
  • joustavat I/O-laajentimet,
  • Dante/AES67-verkkoäänen,
  • AMX:n kehittämän Onboard-skriptimoottorin, 
  • laajan kirjaston prosessointiobjekteja, mukaan lukien median toisto,
  • AEC,
  • VoIP ja paljon muuta.

 

AVX Architect ja AVX Control

​Alustaa hallitaan saumattomasti AVX Architectin ja AVX Controlin avulla. Se on täysin uusi ohjelmistopaketti, joka on rakennettu alusta alkaen tukemaan HARMAN Professionalin uusimpia asennettuja tuotteita alkaen BSS Soundweb OMNI:sta, mikä aloittaa HARMANin asennettujen AV-ohjelmistojen uuden aikakauden.

Soundweb OMNI on suunniteltu täyttämään AV-järjestelmien suunnittelijoiden, integraattoreiden ja loppukäyttäjien erityisvaatimukset, samalla kun se poistaa perinteisessä järjestelmäsuunnittelussa usein esiintyvät kipukohdat. Se yhdistää tarkoitukseen rakennetun laitteiston intuitiiviseen ohjelmistoon, joka tarjoaa keskitetyn tai hajautetun DSP:n joustavuuden, jolloin järjestelmäsuunnittelijat voivat valita sopivan topologian mille tahansa asennukselle. BSS:n sitoutuminen ohjausjärjestelmien ohjelmoijien tukemiseen vahvistuu ottamalla käyttöön HControl, ihmisen luettava, standardeihin perustuva ja kehittäjäystävällinen API. Soundweb OMNI tukee myös sekä 48kHz:n että 96kHz:n prosessointia, mikä on esimerkki BSS:n sitoutumisesta äänentoistoon.

 

Prosessorit ja laajennusosat

Soundweb OMNI sisältää kaksi lippulaivaprosessointilaitetta, 512p ja 256p, jotka tarjoavat poikkeuksellisen DSP-tehon ja korkean Dante/AES67-kanavamäärän, jopa 512x512 96 kHz:llä. Tämä ylittää edelliset sukupolvet ja mahdollistaa Soundweb OMNI:n vastaamaan vaivattomasti nykypäivän monimutkaisiin vaatimuksiin ja pysymään valmiina huomisen AV/IT-tarpeisiin.

Soundweb OMNI tarjoaa myös kaksi I/O-laajennuslaitetta, 32e ja 16e, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa I/O-joustavuutta. Jokainen audio-I/O-portti on konfiguroitavissa joko analogiseksi tai stereo-AES3-digitaaliseksi. Lisäksi tietyt audio-I/O-portit ja kaikki GPIO-portit ovat konfiguroitavissa tuloiksi tai lähdöiksi - kaikki hallittavissa helposti ohjelmiston avulla porttikohtaisesti.

 

AVX-ohjelmistopaketti

AVX-ohjelmistopaketti virtaviivaistaa Soundweb OMNI -järjestelmien konfiguroinnin, ohjauksen ja valvonnan kahdella käyttäjäystävällisellä sovelluksella. AVX Architect on työpöytäohjelmisto järjestelmän kaavioita, laitekonfigurointia, verkonhallintaa ja mukautettua käyttöliittymäsuunnittelua varten. AVX Architectin avulla käyttäjät voivat lisätä rajattoman määrän prosessoreita ja laajennuksia yhteen projektitiedostoon, samalla kun he voivat silti nauttia todellisen yhden näkymän yksinkertaisuudesta laitteen konfiguroinnissa. AVX Control on kevyt ohjelmistosovellus, joka tarjoaa helpon pääsyn mukautettuihin käyttöliittymiin laitteiden ohjaamiseen ja valvontaan useilla alustoilla, mukaan lukien Windows-, iOS-, Android- ja AMX Varia -kosketuspaneelit. Nämä mukautetut käyttöliittymät toimivat Soundweb OMNI -laitteiden lisäksi myös Crown DCi -vahvistimien ja edellisen sukupolven Soundweb London -laitteiden kanssa AMX:n kehittämän protokollasiltatekniikan ansiosta.

 

Skaalautuva ja joustava DSP-ratkaisu

Vuosikymmenten innovaatioille rakennettu BSS Soundweb OMNI on erittäin skaalautuva ja joustava DSP-ratkaisu. Yhdistämällä tehokkaan laitteiston, intuitiivisen ohjelmiston ja kehittäjäystävälliset ominaisuudet, se skaalautuu vaivattomasti vastaamaan minkä tahansa asennetun sovelluksen tarpeita. Koe BSS Soundweb OMNI, uusi standardi avoimen arkkitehtuurin DSP:ssä.

 

Prosessorit:

Laajennusosat:

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Hautakangas Jyri

Tuotepäällikkö

044 735 8216

jyri.hautakangas [at] studiotec.fi