Audio-Technica BP3600 Immersive Audio Microphone

Äänentoisto / Pro Audio
31.10.2023

Taltioi vakaa, kolmiulotteinen äänimaisema urheilutapahtumissa, elokuvan kuvauksissa, konserteissa, festivaaleilla, melkeinpä missä tahansa immersiivisellä BP3600-mikrofonilla. Tämän käytännöllisen, huippuluokan mikrofonin avulla voit luoda todellisen aidon tilaäänikuvan, joka voidaan helposti integroida 8-kanavaisena äänitiedostona audiokoodekkeihin, kuten MPEG-H 3D Audio, ilman jatkokäsittelyä. BP3600 koostuu kahdeksasta 3,5" (8,8 cm) pitkästä mikrofoniyksiköstä, jotka muodostavat kuution. Kapselit ovat yhtä kaukana kuution keskustasta ja 15 cm päässä toisistaan. Tämä 8-kanavainen harmoninen asetelma tarjoaa aidon tilantunnun ja hallitun erottelun, mitä ei löydy muista all-in-one-immersiivisistä mikrofoneista.

BP3600:n kehittämiseen sisältyi lähes kolme kilpailukautta perusteellista prototyyppitestausta MotoGP™:ssä Grand Prix -moottoripyöräilyn mestaruuskilpailussa yhdessä kaupallisten oikeuksien haltijan Dorna Sports S.L.:n kanssa. Dorna Sports onkin tehnyt mikrofonista ohjelmalähetyksensä keskeisen äänikomponentin.

Jokainen mikrofoniyksikkö on varustettu 12 mm:n hyperkardioidikapselilla tarkasti suunnattua poimintaa varten. Nämä tuottavat ihanteellisesti erotetut, erilliset signaalit jokaiselle kanavalle. Pienet kapselit pitävät koko yksikön pienenä ja kevyenä, mikä mahdollistaa nopean asennuksen ja huomaamattoman käytön videolähetyksissä. Pääyksikön TA3F-mikrofoniliitännät on varustettu värikoodatuilla ja numeroiduilla kanavan ilmaisinrenkailla selkeyttämään kytkentää. Liitännöissä on myös kosteussuojat suojaamaan sateelta ja kosteudelta.

BP3600:n helppokäyttöisen kädensijan päässä on 16-nastainen LEMO-lähtöliitin, johon voidaan liittää mukana toimitettu 16,4 tuuman (5 m) LEMO-XLRM (x 8) -kaapeli ohjaamaan kahdeksan kanavaa miksaukseen, mikseriin tai tallentimen ääniliitäntään. LEMO-LEMO-jatkokaapeleita on saatavana erikseen käytettäväksi mikrofonin ja moninapakaapelin välillä kaapelin pituuden jatkamiseksi. Turvarengas antaa lisäturvaa, kun mikrofoni ripustetaan katsojien yläpuolelle katsomoissa, stadioneilla tai auditorioissa.

BP3600:ssa on kahdeksan AT8172-tuulisuojaa ja mikrofonin eristysjalusta, jossa on 5/8"-27 - 3/8"-16 kierreadapteri. Lisävarusteina saatavana erikseen Rycote BBG -tuulisuojat ja Rycote BBG Windjammer -synteettiset suojat äärimmäisen tuulen melun vaimentamiseksi. Mikrofoni on purettavissa ja pakattavissa mukana toimitettuun kantolaukkuun kätevää säilytystä, kuljetusta ja suojaa varten.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö, kanavamyynti

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi