Audio-Technica ATND1061DAN + Q-SYS on sertifioitu Microsoft Teams -huoneisiin

Toimitila / Yritysratkaisut
16.03.2023

Audio-Technica ATND1061DAN kattomikrofoni yhdistettynä Q-SYS-järjestelmään on nyt sertifioitu Microsoft Teams -huoneisiin.

Audio-Technica ATND1061DAN Ceiling Array on nyt sertifioitu Microsoft Teams -huoneisiin osana Q-SYS-järjestelmää. Audio-Technica’n kumppanuus Q-SYS:n kanssa yhdistää ja virtaviivaistaa verkon konfigurointia ja ohjausta. Tämä mahdollistaa yksinkertaistetun Integrointi- ja asennusprosessin sekä etävalvonnan ja -hallinnan. Sertifioinnin ansiosta käyttäjät voivat hyödyntää joustavaa sekä skaalautuvaa Q-SYS ääni-, video- ja ohjausalustaa. Käyttäjät voivat luottaa selkeään, artikuloituun äänenlaatuun sekä ei-toivottujen äänien hylkäämiseen. Kamera on mahdollista suunnata juuri oikeaan paikkaan käyttämällä Audio-Technica -mikrofonien todellista paikannustietoa.

ATND1061DAN Ceiling Array-mikrofoni tuottaa digitaalisen Dante™-äänilähdön kautta selkeän äänen isoissa kokoushuoneissa tai luentosaleissa, tilan päästä päähän, jopa useiden puhujien kanssa.  Parannetun integraation kanssa Audio-Technica julkistaa myös Q-SYS-ohjauslaajennuksen ATND1061DAN:lle. Tämä mahdollistaa ATND1061DAN-mikrofonin ohjauksen, mukaan lukien kyvyn mykistää, aktivoida LED, ladata pääyksikköön tallennettuja esiasetuksia ja seurata yhteyden tilaa Q-SYS -verkon kosketusnäytön ohjaimesta.

Audio-Technica &  Q-SYS tarjoaa mainion vaihtoehdon Teams Rooms -sertifioituja ratkaisuja käyttäville ja se sopii kaikentyyppisiin suuriin tiloihin. Audio-Technica on nyt osa Q-SYS Technology Partner -ohjelmaa ja sitoutuu näin tuottamaan laajennuksia, joiden avulla AT’n ratkaisut voivat integroitua saumattomasti Q-SYS-alustaan.

Audio-Technica ATND1061DAN tarjoaa korkealaatuista huoneääntä, tarkat puhujan sijaintitiedot ja luotettavan kameran paikannuksen. Kun tämä Teams Rooms -sertifioitu integraatio otetaan käyttöön Q-SYS:n kanssa, asentajat ja loppukäyttäjät voivat saada "avaimet käteen" -periaatteella suunnitellun skaalautuvan ratkaisun, joka takaa ammattimaisen äänen kokousympäristössä – samalla yksinkertaistaen neuvottelukokemusta.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Channel Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi