Audio-Technica ATND1061DAN & Q-SYS nyt Teams sekä Zoom-sertifioitu

Toimitila / Yritysratkaisut
16.03.2023

Audio-Technica ATND1061DAN kattomikrofoni yhdistettynä Q-SYS-järjestelmään on nyt sertifioitu sekä Microsoft Teams- että Zoom-huoneisiin

Audio-Technica ATND1061DAN Ceiling Array on nyt sertifioitu Microsoft Teams- että Zoom  -huoneisiin osana Q-SYS-järjestelmää. Audio-Technica’n kumppanuus Q-SYS:n kanssa yhdistää ja virtaviivaistaa verkon konfigurointia ja ohjausta, mikä johtaa yksinkertaistettuun integrointi- ja asennusprosessiin asentajille ja loppukäyttäjille sekä etävalvontaan ja -hallintaan ja paljon muuta. Tämän sertifioinnin ansiosta käyttäjät voivat hyödyntää joustavaa ja skaalautuvaa Q-SYS-ääni-, video- ja ohjausalustaa ja luottaa selkeään ja artikuloituun äänenlaatuun, ei-toivottujen äänien hylkäämiseen ja mahdollisuuteen suunnata kamera käyttämällä todellista paikannustietoa Audio-Technica-mikrofonista.

ATND1061DAN Ceiling Array-mikrofoni tuottaa isoissa tiloissa kokoushuoneista luentosaleihin selkeän äänen tilan päästä päähän jopa useiden puhujien kanssa digitaalisen Dante™-äänilähdön kautta. Parannetun integraation kanssa Audio-Technica julkistaa myös Q-SYS-ohjauslaajennuksen ATND1061DAN:lle, joka mahdollistaa ATND1061DAN-mikrofonin ohjauksen, mukaan lukien kyvyn mykistää, aktivoida LED, ladata pääyksikköön tallennettuja esiasetuksia ja seurata yhteyden tilaa Q-SYS-verkon kosketusnäytön ohjaimesta.

Audio-Technica &  Q-SYS tarjoaa mainion vaihtoehdon Teams ja Zoom Rooms -sertifioituja ratkaisuja käyttäville kaikentyyppisiin suuriin tiloihin. Audio-Technica on nyt osa Q-SYS Technology Partner -ohjelmaa ja sitoutuu näin tuottamaan laajennuksia, joiden avulla AT’n ratkaisut voivat integroitua saumattomasti Q-SYS-alustaan.

Audio-Technica ATND1061DAN tarjoaa korkealaatuista huoneääntä ja tarkat puhujan sijaintitiedot luotettavaan kameran paikannukseen. Kun tämä Teams ja Zoom Rooms -sertifioitu integraatio otetaan käyttöön Q-SYS:n kanssa, asentajat ja loppukäyttäjät voivat saada avaimet käteen -periaatteella suunnitellun skaalautuvan ratkaisun, joka takaa ammattimaisen äänen kokousympäristössä – samalla yksinkertaistaen neuvottelu-AV-kokemusta.

 

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö, kanavamyynti

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi