Zoom uutuuksia videokuvaajille

Äänentoisto / Pro Audio
10.12.2018

Kämmentallenninten selvä markkinajohtaja, Zoom, laajentaa videokuvaajille suunnattujen tuotteiden valikoimaa mielenkiintoisilla uutuuksilla. 

Q2n-4K  (kuvassa yllä) parantaa tubettajien suosikiksi muodostuneen Q2n:n ominaisuuksia 4K-kuvanlaadulla tehden tästä laitteesta myös erinomaisen lisäkameran isompiinkin tuotantoihin. 


 

Zoom H3-VR tuo 360-asteisen äänen jokaisen kuvaajan ulottuville näppärässä paketissa tekemättä kuitenkaan mitään kompromisseja kuuluisaan Zoom-äänenlaatuun. 


F8n tuo 8-raitaisen kenttä-äänityksen aivan uuteen hintaluokkaan ja uudistetussa mallissa on nyt mm. hybridi-limitteri ja automaattimiksaus tekemään laitteesta erinomaisen valinnan myös  kokousten ja paneelikeskustelujen äänittämieen. 
 


2-raitainen F1-malli on saatavissa solmiomikrofonilla tai vaihdettavalla haulikkokapselilla yhdessä kameran päälle tulevan joustinadapterin kanssa. F1 toimiikin niin haastattelujen taltioinnissa ilman kalliita langattomia systeemejä kuin yleisäänen taltioinnissa huomattavasti kameran omia mikkejä paremmalla äänenlaadulla. 


Zoom L20 on perinteinen mikseri, johon on yhdistetty digitaalimikserin muistipaikat ja käytön helppous sekä jokaisen kanavan erillinen tallennus ja kuulokemonotorointi kuudelle soittajalle/esiintyjälle. Kuvausprojektien lisäksi L20 sopii erinomaisesti niin kouluille, seurakunnille kuin muihinkin soitto- ja näytelmäympäristöihin. 


Lisätietoja verkkokaupastamme »
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Siren Perttu

Tuotepäällikkö

040 486 8884

perttu.siren [at] studiotec.fi