Studiotec onnittelee PVS:n 35 vuotista matkaa!

Äänentoisto / Pro Audio
08.10.2018

Belgialainen päämiehemme PVS tulee kunnioitettavaan 35:n vuoden ikään. Yritys tunnetaan parhaiten kolmesta tuotemerkistään: Audac, Caymon ja Procab. Studiotec aloitti näiden merkkien maahantuonnin 2010 ja merkit ovat kasvaneet tärkeään osaan tuotevalikoimassamme. Onnittelemme 35-vuotiasta kumppaniamme ja kiitämme teitä, hyvät asiakkaamme, näistä vuosista PVS-merkkien parissa. Odotamme hyviä vuosia kertyvän vielä monta lisää.
 

Lyhyt katsaus Audac, Procab ja Caymon merkkien historiasta

Patrik Van de Sande sai kipinän elektroniikkaharrastukseen jo 6-vuotiaana, kun hajonneen TV:n henkiin herättänyt korjaaja teki häneen taidoillaan lähtemättömän vaikutuksen. Kipinä ei suinkaan sammunut ja pian nuori Patrik perustikin jo oman elektroniikkapajan vanhempiensa ullakolle. Päivätyön jälkeen lukemattomat tunnit kuluivat ullakolla elektroniikan parissa, kunnes vihdoin 26-vuotiaana oli tarpeeksi rahaa säästössä oikean yrityksen perustamiseen ja PVS oli virallisesti syntynyt.

Alussa yritys myi ja korjasi lähinnä hifi-laitteita sekä televisioita. Vähitellen Patrik keskittyi audiolaitteisiin ja laajensi toimintaansa korjauksen sekä myynnin lisäksi myös asennuspalveluihin.  Hyvän palvelun ja asiantuntemuksen myötä asiakaskunta kasvoi. Vuonna 1994 Hasseltin kaupunkiin rakennettiin uudet toimitilat, jotka mahdollisti useiden merkkien maahantuonnin.

Kasvun myötä nousi pian esiin myös tarve uudenlaisille innovatiivisille tuotteille, joita ei markkinoilta tuntunut aina löytyvän. PVS päättikin investoida rahaa ja aikaa tuotekehitykseen. Vuodesta 1992 alkoikin omien merkkien Audac, Caymon ja Procab valmistus.

Vuosien varrella Patrik Van de Sande huomasi myös Tom-poikansa jakavan saman intohimon teknologiaan. Pienestä saakka Tom purki ja kasasi uudelleen radio-ohjattavia lelujansa ja lisäili niihin uusia ominaisuuksia. Vanhemmille oli pian selvää, että Tom-pojan tulevaisuus tulisi kulkemaan isä-Patrikin jalanjäljissä. Nyt PVS:n täyttäessä 35 vuotta, on Tom Van de Sande astumassa yrityksen johtoon.

Vuosien myötä PVS on koonnut riveihinsä innokkaita osaajia, joita on yhdistänyt sama halu tuottaa asiakkaille yhä parempia elämyksiä toimivista audiojärjestelmistä. Ja matka jatkuu; edelleen PVS tekee tinkimätöntä kovaa työtä tarjotakseen markkinoille uusia kekseliäitä AV-ratkaisuja. Samaan aikaan yritys on sitoutunut kantamaan vastuunsa ympäristövaikutuksista sen kaikissa toimintansa vaiheissa alkaen tuotteiden suunnittelusta aina valmistukseen ja logistiikkaan saakka. Monissa tuotteissa onkin jo alhaisesta virrankulutuksesta kertova energy star logo.

PVS haluaa kiittää kaikkia yrityksen asiakkaita ja sen toimintaan osallistuneita, jotka ovat tehneet mahdolliseksi nämä kuluneet 35 vuotta. Studiotec Oy yhtyy omalta osaltaan näihin kiitoksiin ja toivottaa mitä parhainta tulevaisuutta kumppanilleen.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi