Studiotec koronatiedote 18.3.2020

18.03.2020

Studiotec seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti. Teemme kaikkemme, jotta palvelutasomme säilyy mahdollisimman hyvänä ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita.

 

Hyvä Asiakkaamme,

Koronavirus jatkaa leviämistään, joten tällä on vaikutuksensa myös Studiotecin toimintaprosesseihin ja toimituksiin. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella teitä säilyttäen palvelutasomme mahdollisimman hyvänä.

Varotoimenpiteet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojeleminen on meille tärkeää. Työntekijöillemme annamme tarvittavat ohjeistukset sekä ajankohtaista tietoa tilanteesta kaikkien terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi:

Studiotecin työntekijöille on annettu tietoa perustason ja tehokkaiden ennaltaehkäisevien hygieniatoimenpiteiden tärkeydestä. Jatkamme asiakaskäyntejä tilanteissa, joissa se asiakkaalle sopii. Muutoin työntekijöidemme työmatkoja on vähennetty minimiin. Lisäksi koronaviruksen leviämisriskin minimoimiseksi olemme lisänneet etätyömahdollisuuksia yrityksessämme.

Toimitiloissamme sijaitsevat asiakastilat ovat toistaiseksi suljettu. Noutopisteemme Viherlaaksossa ja Pennalassa (Posti) ovat kuitenkin auki normaalisti.

 

Mahdolliset lyhyen aikavälin vaikutukset tilanteen nopean etenemisen vuoksi

Teemme aktiivista yhteistyötä toimittajiemme ja kuljetuskumppaneidemme kanssa palvelutasomme varmistamiseksi. On mahdollista, että osalle tuotteistamme tulee saatavuusongelmia, mutta pystymme mahdollisesti tarjoamaan vaihtoehtoisia tuotteita niiden tilalle.

Jo vahvistettuihin toimitusmääriin ja päivämääriin saattaa tulla muutoksia, sillä toimitusten varmuus toimittajiltamme saattaa muuttua odottamattomien ulkoisten olosuhteiden vuoksi.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi – oli kyse sitten tilauksestasi tai muusta toimintamme liittyvästä asiasta.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Stråhlman John-Axel

Toimitusjohtaja

044 771 7922

john-axel.strahlman [at] studiotec.fi